Sportiškas šaulys

0
203

Spalio 19 dieną Varėnos „Ąžuolo“ gimnazijos jaunieji šauliai (vadovė Rita Lysenko) kartu su Matuizų pagrindinės mokyklos jaunaisiais šauliais (vadovė Rita Rimgailienė) Valkininkų gimnazijos jaunųjų šaulių ir jų vadovo Algirdo Bendoravičiaus kvietimu vykome į jų organizuotas varžybas „Sportiškas šaulys 2019“. Mūsų laukė ne tik geras oras, bet ir aštuonios rungtys: baudų mėtymas, šaudymas pneumatiniu šautuvu ir pistoletu, airsoft tipo šautuvu, šaudymas iš lanko, granatų mėtymas, žiedų mėtymas, smiginis bei draugiškos krepšinio varžybos.
Mes ne tik smagiai praleidome laiką, bendravome visi tarpusavyje, sėmėmės ir dalinomės patirtimi, bet taip pat tapome nugalėtojais 7-iose iš 8-ių rungčių. Šaudant pneumatiniu šautuvu rungtyje nugalėtoju tapo Deimantas Keršis. Taikliausiai Deimantas ir granatas metė tądien. Šaudant pneumatiniu pistoletu – Evaldas Sūnelaitis. Stėlytes smiginyje taikliausiai mėtė Titas Kaščius. Be to, Titas buvo taikliausias ir šaudant airsoft tipo šautuvu. Lankas labiausia pakluso Auksei Armaitytei. O baudas geriausiai sumetė ir pirmą vietą iškovojo Augustė Bernatavičiūtė.
Dėkojame Valkininkų gimnazijos šauliukams ir jų vadovui už šių varžybų organizavimą bei šiltą priėmimą ir labai tikimės, kad šis renginys taps kasmetine tradicija.

Auksė Armaitytė
Varėnos „Ąžuolo“ gimnazijos jaunoji šaulė

Palikti atsiliepima

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Rekomenduojami video

Taip pat skaitykite: