Svaria verslo nominacija įvertinta įmonė „Edjusta“

0
108

Vilniuje, Vaidilos teatre, „Lietuvos ryto“ organizuojamo projekto „Verslo genas“ iškilmingoje apdovanojimų ceremonijoje buvo pagerbti septyni šio projekto nominacijų laimėtojai, kurie Lietuvoje drąsiai įgyvendina savo sumanymus. Nominaciją „Už drąsą rizikuoti versle“ komisija skyrė Senojoje Varėnoje įsikūrusiai įmonei „Edjusta“. Apdovanojimą įmonės vadovams Justui Sinkevičiui ir Edvinui Zelionkai įteikė komisijos narė, „Verslios Lietuvos“ Verslumo departamento vadovė Inga Juozapavičienė.
Edvinas Zelionka ir Justas Sinkevičius – jauni verslininkai, kurių įmonė „Edjusta“ sparčiu tempu auga ir yra rimtas konkurentas kitiems. Net 98 proc. jų gaminamos produkcijos eksportuojama į tokias šalis kaip Nyderlandai, Danija, Norvegija, Švedija, Suomija ar Lenkija. Per metus jie iš Lietuvos išveža apie 500 saunų, o per dieną sugeba pagaminti net keturis kubilus.
Nominacijos laimėtojus pasveikinęs Varėnos rajono savivaldybės administracijos direktorius Alvydas Verbickas pažymėjo: „Didžiuojamės šių jaunų žmonių įvertinimu, verslo sėkme. Linkiu, kad jūsų įmonės „verslo genas“ plistų kuo toliau ir kad juo „užsikrėstų“ kuo daugiau Varėnos krašto verslininkų“.
„Verslo geno“ renginyje koncertavo Modesto Barkausko diriguojamas Šv. Kristoforo orkestras, kylanti operos žvaigždė Edgaras Davidovičius bei unikalaus balso savininkė Giedrė Kilčiauskienė. Renginį vedė žurnalistė Daiva Žeimytė ir naujienų portalo lrytas.lt redaktorius Tautvydas Mikalajūnas.

Rūta Averkienė,
Varėnos rajono savivaldybės administracijos
Bendrojo skyriaus vyr.
specialistė

Palikti atsiliepima

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Rekomenduojami video

Taip pat skaitykite: