HARMONIJA parvežė bronzą

0
32

Varėnos kultūros centro mišrus choras HARMONIJA (vad. Ilona Zalanskienė, chormeisterė Loreta Tiškienė, koncertmeisteris Tomas Kizelis) kovo 11 – 13 d. dalyvavo X tarptautiniame Gdansko chorų festivalyje konkurse. Jame turi teisę dalyvauti chorai, kurių repetuaras, pasiekimai ir dainavimo kokybė atitinka aukštus šio konkurso atrankos kriterijus. HARMONIJĄ lydėjo sėkmė – įveikusi atranką ir atlikusi sudėtingą konkursinę programą, iškovojo bronzinį apdovanojimą!

Konkursinius pasirodymus vertino autoritetinga komisija – J. Busto (Ispanija), V. Miškinis (Lietuva), P. Lukašewski (Lenkija), R. Dubra (Latvija), M. Mroz (Lenkija).

Konkurse dalyvavo chorai iš Čekijos, Latvijos, Vokietijos, Lenkijos ir vienintelė HARMONIJA iš Lietuvos. Konkursas vyko šiuolaikiškoje didžiulėje, įspūdingoje, šviesioje Dievo kūno bažnyčioje.

Be konkursinės programos, atlikome sakralinę koncertinę festivalio programą šv. Katažinos bažnyčioje.

Kelionė baigėsi, bet įspūdžiai išliks ilgam. Šiame konkurse pajutome pergalės skonį ir vienybės jausmą. Tai mūsų puikiosios vadovės Ilonos Zalanskienės nuopelnas. Tariame jai ačiū ne tik žodžiais, bet ir dėkingumo jausmu, pasilikusiu mūsų širdyse, dideliu troškimu su ja keliauti visur. Nuoširdžiai dėkojame už kantrybę, už savo meilę darbui, už įkvėptą mums norą dainuoti.

Dėkojame Varėnos rajono savivaldybei už paramą kelionei. Aušrelė Kauneckienė

Palikti atsiliepima

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Rekomenduojami video

Taip pat skaitykite: