Varėnai dovanoja čempionų titulus

0
60

Dzūkai lyderių pozicijų nepaleidžia – liepos 25 dieną Naujojoje Akmenėje vyko Lietuvos savo svorio štangos spaudimo pakartojimams čempionatas, kuriame dalyvavo beveik 200 stipruolių iš visos Lietuvos. Varėnai atstovavo 9 sportininkai iš Geležies lygos sporto klubo. Varėniškiai čempionų titulo atiduoti nenorėjo…

Linas Sabaitis

Pirmiausia savo jėgas su pusę savo svorio sveriančia štanga išbandė merginos. Jaunių amžiaus grupėje Reda Laurinavičiūtė savo svorio kategorijoje pelnė sidabrą ir nusileido tik savo komandos draugei Valerijai Petrovaitei, kuri laimėjo auksą. Melita Zalanskaitė savo svorio kategorijoje be vargo užėmė pirmąją vietą. Jaunimo amžiaus grupėje po ilgos pertraukos sugrįžusi Ugnė Karsokaitė iškovojo sidabro medalį, o suaugusiųjų amžiaus grupėje įspūdingai pasirodė Ieva Balukonytė, kuri pusę savo svorio išspaudė net 72 kartus ir tapo absoliučia visų varžybų nugalėtoja.
Susumavus merginų taškus paaiškėjo, kad jos antrus metus iš eilės tapo Lietuvos jaunių ir jaunimo čempionės!
Po merginų atėjo veteranių eilė ir nors tiek varžybų debiutantė Danguolė Laurinavičienė tiek Danguolė Popovič užėmė 4 vietas, tačiau komandų įskaitoje jos pelnė 3 vietą.
Suaugusių vyrų kategorijoje tai pat debiutavęs Mantas Vilčinskas tik per plauką liko nuo prizininkų pakylos ir buvo 4. Trečioje veteranų amžiaus grupėje (virš 60 metų) Vytautas Kazlauskas įveikė savo amžinus oponentus Antaną Micių ir Vytautą Šiurkų bei iškovojo aukso medalį.

Palikti atsiliepima

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Rekomenduojami video

Taip pat skaitykite: