„Patrepsynė 2020“

0
245

Šių metų spalio 8 d. Varėnos kultūros centro kino ir parodų salėse nušurmuliavo šalies moksleivių folklorinių šokių varžytuvių „Patrepsynė 2020“ rajoninis ratas.

Į varžytuves suvažiavo 12 įvairaus amžiaus moksleivių porų iš Matuizų kultūros centro (vadovė Irena Čeplikienė), Žilinų kultūros centro (vadovė Laima Zagorskienė), Valkininkų kultūros centro (vadovė Jolanta Molienė) bei Panočių pagrindinės mokyklos (mokytoja Valentina Šlavenec). Renginį vedė Moksleivių kūrybos centro renginių vedėjų ir organizatorių būrelio „Impro“ dalyvės Erika Užgerytė ir Emilija Keidūnaitė. Šokėjams grojo kultūros centro instrumentinio folkloro grupė „Pakulikės“ (vadovė Violeta Naruševičiūtė).
4 geriausiai pasirodžiusios poros buvo atrinktos į respublikinį turą Šiauliuose: Armina Kašlejūtė ir Martynas Kulieša (Panočių pagrindinė mokykla), Deimantė Baranauskaitė ir Dovydas Baranauskas (Žilinų kultūros centras), Emilija Žemaitytė ir Kristupas Ilcevičius, Viktorija Jachimavičiūtė ir Laurynas Blažulionis (Valkininkų kultūros centras). Linkime sėkmės!

Varėnos kultūros centro inf.

Palikti atsiliepima

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Rekomenduojami video

Taip pat skaitykite: