Varėniškius policijos pareigūnai nuo šiol pasieks lengviau

0
57

Varėnos rajono policijos komisariato pareigūnai gyventojus galės pasiekti lengviau. Miškingiausios ir savo plotu didžiausios savivaldybės atokiausiuose kampeliuose patruliuos išskirtinis, žaliai baltas, „Toyota Land Cuiser“ tarnybinis policijos automobilis.

Lietuvos policija savo transporto priemonių parką papildė šešiais specialiai patruliavimui paruoštais automobiliais. Į Varėną iškeliavo vienas iš jų.

Visureigiai gerai sukomplektuoti, specialiai policijos darbui pritaikytos ypatybės palengvins pareigūnų tarnybą ir padės suteikti pagalbą skubiai ir tinkamai. Varėnos rajono savivaldybės teritorija miškinga, retai apgyvendinta, esant nepalankioms oro sąlygoms į pagalbą skubantys pareigūnai neretai sunkiai pasiekdavo pagalbos prašančius žmones, tekdavo tarnybinį automobilį palikus toliau eiti pėsčiomis. Ekspertai sako, kad su naujaisiais „Land Cruiser“ pareigūnai lengvai įveiks bet kokius kelius.

Viena iš policijos prioritetinių krypčių kurti saugesnę aplinką kaimiškose teritorijose, kuriose dažniausiai gyvena senyvo amžiaus ar neįgalūs asmenys, stiprinti policijos bendradarbiavimą ir bendravimą su seniūnijų, kaimų gyventojais bei didinti efektyvų saugumo užtikrinimą kaimiškose vietovėse. Jei policijos pareigūnai gyventojus pasieks lengviau, šie turės galimybę paprastai ir betarpiškai bendrauti su teritoriją prižiūrinčiais policininkais bei gauti kokybiškas paslaugas.

Alytaus apskr. VPK informacija

Palikti atsiliepima

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Rekomenduojami video

Taip pat skaitykite: