VSAT kviečia rinktis pasieniečio įvadinio mokymo kursus

0
22

Nuo 2021 m. balandžio 15 d. VSAT Pasieniečių mokykloje bus
organizuojami Pasieniečio įvadinio mokymo kursai. Turinčius aukštąjį universitetinį arba aukštąjį neuniversitetinį bei aukštesnįjį išsilavinimą ir nepriekaištingos reputacijos asmenis VSAT kviečia rinktis šiuos mokymo kursus ir per 15 savaičių tapti pasieniečiais.

Į Pasieniečių mokykloje Medininkuose, Vilniaus rajone, organizuojamus kursus priimti asmenys aprūpinami uniforma, nemokamai apgyvendinami bendrabutyje, gauna nustatyto dydžio stipendiją.
Išklausę teorinio mokymo kursą, atlikę praktinio mokymo programoje numatytas užduotis ir sėkmingai išlaikę egzaminus bei įskaitas, kursų dalyviai gaus įvadinio mokymo kursų baigimo pažymėjimus ir bus įdarbinami šiuose VSAT padaliniuose: Užsieniečių registracijos centre Pabradėje, Vilniaus pasienio rinktinės Tverečiaus, Adutiškio, Švenčionių, Pavoverės, Lavoriškių, Kenos ir Padvarionių pasienio užkardose, Varėnos pasienio rinktinės Gintaro Žagunio, Tribonių, Aleksandro Barausko ir Purvėnų pasienio užkardose, Pagėgių pasienio rinktinės Bardinų, Plaškių ir Neringos pasienio užkardose.
Norintiems mokytis šiuose kursuose ir gauti į juos siuntimus reikia iki 2021 m. kovo 8 d. pateikti prašymą ir kitus dokumentus el. paštu stok@vsat.vrm.lt
Pretenduojantys į vidaus tarnybą asmenys prieš gaudami siuntimą į įvadinio mokymo kursus turės pasitikrinti sveikatos būklę ir psichologinį tinkamumą vidaus tarnybai Vidaus reikalų ministerijos Medicinos centro Centrinėje medicinos ekspertizės komisijoje. Sveikatos patikrinimą reikia atlikti iki 2021 m. balandžio 3 d. Dėl COVID-19 infekcijos jis gali užtrukti maždaug mėnesį.
Išsamesnė informacija apie stojimo tvarką skelbiama VSAT Pasieniečių mokyklos svetainėje.
Kilus klausimams dėl prašymo ir kitų dokumentų pateikimo galima kreiptis tel. (8 707) 41 022 arba (8 46) 39 7841 bei el. paštu stok@vsat.vrm.lt
Dėl kursų mokymo turinio organizavimo ir logistikos klausimų galima kreiptis tel. (8 5) 219 8235 arba el. paštu anna.volcok@vsat.vrm.lt.

VSAT inf.

Palikti atsiliepima

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Rekomenduojami video

Taip pat skaitykite: