Festivalis su narkotikų prieskoniu

0
68

Savaitgalį tradiciškai mūsų rajone vykęs festivalis „Yaga gathering“ sutraukia daug dalyvių ir žiūrovų. Tačiau ne paslaptis, kad jis vyksta su narkotikų prieskoniu – žiūrovai į renginį atsiveža ir „žolytės“ ar kitų kvaišalų. Tad natūralu, kad festivalis taip pat tampa ir pareigūnų susidomėjimo objektu. Ne išimtis ir šiemet

Eglė Ražytė

Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai patikrinimui stabdė automobilius,, važiavusius į Varėnos rajono Matuizų seniūnijos Kukiškių kaime vykstantį festivalį. Ir ne veltui – kai kurie žiūrovai, vykstantys į festivalį, vežėsi ir priemonių, kurios „užveda“ – narkotinių priemonių. 

2021 08 06, apie 15 val. 00 min., Varėnos r. sav., pas patikrinimui sustabdyto automobilio „Mercedes Benz E220“, vairuotoją, gyv. Vilniuje, rasti 5 polietileniniai maišeliai, su jų viduje esančiomis augalinės kilmės, galimai narkotinėmis medžiagomis.

2021 08 06, apie 16.30 val., Varėnos r., sulaikytas vyras, gyv. Vilniuje, pas kurį surastos galimai narkotinės medžiagos – trys polietileninės pakuotės su jose esančia žalios spalvos augalinės kilmės medžiaga ir viena polietileninė pakuotė su jame esančiais baltos spalvos sintetinės kilmės kristalais.

2021 08 06, apie 17 val. 10 min., Varėnos r. sav., pas patikrinimui sustabdyto automobilio „Volkswagen Polo“, keleivį, gyv. Kauno r. sav., rasti 2 polietileniniai maišeliai, su jų viduje esančiomis, augalinės kilmės, galimai narkotinėmis medžiagomis.

Rugpjūčio 5 d. apie 15 val. 25 min. Varėnos r., Matuizų sen., Kukiškių k., patikrinimui sustabdžius automobilį „Subaru Legacy“, pas vairuotoją (gim. 1989 m.) ir keleivį (gim. 1991 m.) rasta, įtariama, augalinės kilmės narkotinės medžiagos. Įvykis tiriamas.

Rugpjūčio 5 d., apie 15 val. 35 min., Varėnos r., Matuizų sen., Kukiškių k., patikrinimui sustabdžius automobilį „Mazda 323“, pas keleivę (gim. 2001 m.) rasta, įtariama, augalinės kilmės narkotinės medžiagos. Įvykis tiriamas.

Rugpjūčio 5 d., apie 18 val. 40 min., Varėnos r., Matuizų sen., Kukiškių k., patikrinimui sustabdžius automobilį „Volvo V70“, pas vairuotoją (gim. 1986 m.) rasta, įtariama, augalinės kilmės narkotinės medžiagos. Įvykis tiriamas.

Dėl šių atvejų pradėti ikiteisminiai tyrimai. Narkotinės medžiagos automobiliuose rastos ne pačioje festivalio teritorijoje, o šalia jos.

Palikti atsiliepima

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Rekomenduojami video

Taip pat skaitykite: