Ministrė Jurgita Šiugždinienė sveikina mokytojus Tarptautinės mokytojų dienos proga

0
14

Spalio 5 dieną minime Tarptautinę mokytojų dieną. Visus Lietuvos ir užsienyje dirbančius lituanistinių mokyklų mokytojus sveikina švietimo, mokslo ir sporto ministrė Jurgita Šiugždinienė.

Ministrės sveikinime sakoma:

„Jungiuosi prie tūkstančių mokinių – esamų ir buvusių, – kurie sveikins savo mokytojus ir dėkos už viską, ką geriausio jiems davėte.

Esu be galo dėkinga ir savo mokytojams ir visiems, kurie pasirinko šią profesiją kaip pašaukimą. Kaip dovaną ir atsakomybę būti šalia vaikų, su vaikais, su augančiu jaunimu.

Dėkoju už jūsų atsakomybę, drąsiai prisiimtą lyderystę, susitelkimą ir pavyzdį kitiems. Ypač – šiuo nelengvu laiku. Visai visuomenei ir mokykloms tenka gyventi kiek kitomis sąlygomis negu buvome pratę. Turime daugiau atsakomybių bei pareigų. Išgyvenome džiaugsmą mokiniams sugrįžus į klases. Ir visi norime, kad jie toliau jose mokytųsi. Dėl to kartu darote viską, dažnai – ir neskaičiuodami darbo valandų.

Gerbiami mokytojai ir mokyklų vadovai, jūsų dėka švietimas sėkmingai atlaiko tekusius išbandymus.

Dėkui Jums. Šį žodį, kartu su sveikinimais ir nuoširdžiausiais linkėjimais šiandien kartos ir jūsų mokiniai. Nes esate to verti. Sėkmės Jums dirbant prasmingą, atsakingą darbą. Ir linkiu šviesios, pakylėjančios Tarptautinės mokytojo dienos.

Palikti atsiliepima

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Rekomenduojami video

Taip pat skaitykite: