Rūkalus plukdantys kontrabandininkai nesėkmingai išmėgino vandens kelią Katros upe

0
134

Varėnos savivaldybėje kontrabandininkai neteko daugiau kaip 4 tūkst. kontrabandinių cigarečių pakelių. Nelegaliai plukdytus rūkalus pasieniečiams šįkart teko traukti iš Katros upės.

Trečiadienį ryte VSAT Varėnos pasienio rinktinės A. Barausko užkardos pareigūnai ties Varėnos rajono savivaldybės Karaviškių kaimu, Katros, Ūlos ir Pelesos upių santakoje, pastebėjo įtartiną objektą.

Paaiškėjo, kad tai keturios juoda polietileno plėvele aptrauktos dėžės. Jose buvo 2000 pakelių „Minsk Capital QS” cigarečių.  Nuo šios vietos iki sienos su Baltarusija – vos 200 metrų.

Netrukus VSAT pareigūnai už beveik kilometro nuo pirmojo radinio vietos, Katros pakrantėje, pastebėjo dar 4 tokius pat ryšulius. Į pasieniečių rankas pateko dar 2 tūkst. pakelių cigarečių   „Minsk Capital QS” ir 30 pakelių „Minsk Capital MS”.

Iš viso rasti 4 tūkst. 30 pakelių cigarečių su Baltarusijos akcizo ženklais. Jie laikinai saugomi A. Barausko pasienio užkardoje. Šio VSAT padalinio pareigūnai toliau aiškinasi įvykių aplinkybes.

VSAT Varėnos pasienio rinktinės inf.

Palikti atsiliepima

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Rekomenduojami video

Taip pat skaitykite: