Nelaimės ir nusikaltimai

0
92

Persekiotojas apšaudė automobilį

Birželio 26 d., apie 12 val. 30 min., Varėnos r., kelyje Vilnius-Varėna-Gardinas, motociklo (modelis ir valstybinis Nr. nustatinėjami) vairuotojas persekiojo automobilį „Volvo S60“, kurį vairavo moteris (gim. 2000 m.). Pneumatiniu pistoletu grasino keleiviui (gim. 1992 m.) ir kelis kartus iššovė į automobilį. Įtariamasis ieškomas. Žmonės nenukentėjo, apgadintas automobilis.

Baltarusio vairuojamas vilkikas sukėlė avariją

Birželio 25 d. apie 11 val. 25 min. Varėnos r. kelyje Vilnius-Varėna-Gardinas, Baltarusijos pilietis (gim. 1983 m.), vairuodamas vilkiką „Renault Magnum“, nepastebėjo, kad priekyje važiavęs motociklas sustojo. Bandydamas išvengti susidūrimo staigiai stabdė, slysdamas išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su „BMW“ markės automobiliu, kurį vairavo vyras (gim. 1985 m.). Eismo įvykio metu sužalotas automobilio „BMW“ vairuotojas, jis pristatytas į Vilniaus Lazdynų ligoninę, suteikus medicininę pagalbą išleistas. Taip pat nukentėjo „BMW“ keleivė (gim. 1989 m.), kuri dėl patirtų sužalojimų paguldyta į Lazdynų ligoninę. Kartu automobiliu ant galinės sėdynės važiavę mažamečiai: berniukas (gim. 2020 m.) ir mergaitė (gim. 2018 m.) nenukentėjo. Vairuotojai eismo įvykio metu buvo blaivūs.

Motorolerį vairavo neblaivus

Birželio 23 d., apie 23 val., kelyje Merkinė-Leipalingis, patikrinimui sustabdytas automobilis „VW PASSAT“, kurį vairavo neblaivus (1,73 prom.), neįgijęs teisės vairuoti transporto priemones, vyras (gim. 2001 m.).

Birželio 22 d., apie 14 val. 40 min., Varėnos r., kelio Valkininkai- Matuizos-Varėna 26 km, patikrinimui sustabdžius motorolerį „Honda“, be valstybinio numerio, paaiškėjo, kad jį vairavo neblaivus (2.60 prom. alkoholio) vyras (g. 1969 m.). Įvykis tiriamas.

Palikti atsiliepima

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Rekomenduojami video

Taip pat skaitykite: