„Tele2“ pasiūlymai studentams: geriausios kainos studijoms reikalingiems įrenginiams

0
31

Studentams ruduo – pokyčių metas, tad dabar geriausias laikas atsinaujinti mokymuisi reikalingus įrenginius. Mobiliojo ryšio operatorius „Tele2“ paruošė daugybę studentams skirtų pasiūlymų, kurie leis sutaupyti. Daugiau informacijos galite rasti internetiniame puslapyje www.tele2.lt.

„iPhone“ telefonai – vos su 1 Eur pradine įmoka

Studentams, norintiems išsiskirti stilingu telefonu, puikiu pasirinkimu gali tapti „iPhone 12“ (128 GB). Jis pasižymi geriausia visų laikų „iPhone“ telefonuose esančia kamerų sistema. Abi galinės ir asmenukių kameros palaiko naktinį, „Deep Fusion“ ir „Smart HDR 3“ režimus. Itin pažangus algoritmas leis užfiksuoti detalias nuotraukas net ir prasto apšvietimo sąlygomis.

Šį telefoną „Tele2“ internetiniame puslapyje su 24 mėn. sutartimi įsigyti galima vos už 1 Eur pradinę įmoką (mėnesinė įmoka 32,83 Eur/mėn.). Šis pasiūlymas galioja kartu užsisakant „Tele2“ pokalbių planą. Be to, įsigiję šį „iPhone“ modelį vos už 1 ct taip pat gaus ir belaidį „Magsafe“ įkroviklį. 

Ieškantiems galingo ir talpia baterija pasižyminčio telefono verta užmesti akį į „iPhone SE 3rd Gen“ (128 GB). Šio telefono lustas itin galingas – toks pat yra naudojamas ir „iPhone 13“ serijos įrenginiuose, tad jo galios pakaks įvairioms su studijomis susijusioms užduotims atlikti. Taip pat šis modelis pasižymi ir itin talpia baterija, o jei norėsite jį įkrauti, akumuliatorius 50 proc. įkrovą pasieks vos per pusvalandį.

„Tele2“ internetiniame puslapyje šį telefoną su 24 mėn. sutartimi dabar galima įsigyti vos už 1 Eur pradinę įmoką (mėnesinė įmoka 23,25 Eur/mėn.). Šis pasiūlymas galioja kartu užsisakant „Tele2“ pokalbių planą.

Nešiojamieji kompiuteriai – paskaitoms ir pramogoms

Nepamainomas pagalbininkas studijuojant – nešiojamasis kompiuteris. „Dell Latitude 3410“ yra itin lengvas ir sveria vos 1,65 kg. Tai reiškia, kad šį įrenginį patogiai galėsite neštis į paskaitas, o integruota „ExpressCharge“ funkcija pasirūpins itin greitu baterijos įkrovimu, tad kompiuteriu galėsite naudotis visos dienos metu.

Šį nešiojamąjį kompiuterį „Tele2“ internetinėje svetainėje su 24 mėn. sutartimi įsigyti galite vos už 1 Eur pradinę įmoką (mėnesinė įmoka – 22,45 Eur/mėn.). Šis pasiūlymas galioja kartu įsigyjant 50 GB „Laisvo interneto“ planą (mėnesinė kaina – 6,90 Eur/mėn.).

Studentams, mėgstantiems kompiuterinius žaidimus, „Tele2“ taip pat turi pasiūlymą. Žaidimų kompiuteris „Lenovo IdeaPad Gaming 3“ tiesiog sukurtas tam, kad padėtų skinti pergales akademiniame ir žaidimų pasaulyje. Kompiuteryje esantis „AMD Ryzen 5 5600H“ procesorius užtikrins sklandų kompiuterio darbą net ir atliekant keletą užduočių vienu metu.

Dabar šį nešiojamąjį kompiuterį „Tele2“ internetinėje svetainėje su 24 mėn. sutartimi įsigyti galite vos už 1 Eur pradinę įmoką (mėnesinė įmoka – 34,91 Eur/mėn.). Šis pasiūlymas galioja kartu įsigyjant 50 GB „Laisvo interneto“ planą (mėnesinė kaina – 6,90 Eur/mėn.). Taip pat, kartu su šiuo kompiuteriu įsigyti galite ir „Lenovo L24e-30, 23.8“ monitorių. Perkant rinkinį iškart, sutaupysite net 80 Eur.

„Laisvas internetas“ – sklandžioms paskaitoms, kad ir kur būtumėte

Studijuojant interneto gali prireikti bet kur – namuose, universitete, bibliotekoje. Jei norite visuomet su savimi turėti patikimą internetą, verta atkreipti dėmesį į „Laisvo interneto“ pasiūlymus.

Dabar mobiliojo ryšio operatorius „Tele2“ studentams parengė išskirtinį pasiūlymą – naujiems klientams pasirašius 12 mėn. 500 GB „Laisvo interneto“ sutartį, mėnesinė įmoka sieks vos 12,90 Eur/mėn. (įprasta kaina – 19,90 Eur/mėn.). Šis pasiūlymas galioja tik klientams, turintiems studento pažymėjimą. Modemo kaina į pasiūlymą neįskaičiuota ir prasideda nuo 2,5 Eur/mėn.

Palikti atsiliepima

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Rekomenduojami video

Taip pat skaitykite: