Nelaimės ir nusikaltimai

0
333

Nelaimė Birutės gatvėje

Vasario 9 d., apie 11 val. 28 min., moteris policijai pranešė, kad apie mėnesį nematė brolio ir šiuo metu atėjusi rado namus užrakintus, o pro langą mato, jog vyras guli apdegusioje lovoje, nejuda, galimai negyvas. Atvykus PGP, į namą Varėnoje, Birutės g., patekta pro langą. Durys atrakintos iš vidaus, įleisti medikai ir policijos pareigūnai. Viduje rastas vyro kūnas. Žmogaus kūnas ir antklodė apdegusi, aprūkę patalpos, gaisras įvykęs seniau.

Mirusio vyro (gim. 1962 m.) kūnas be išorinių smurto žymių. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Slaugos namų gyventojas iššoko iš antro aukšto

Vasario 7 d., apie 5 val. 35 min., Alytaus r., Daugų mstl., slaugos namuose, iš antro aukšto iššoko vyras (gim. 1940 m.), kuris ligoninėje mirė. Įvykis tiriamas.

Galsto ežero įlūžo ir nuskendo žvejas

Vasario 7 d., apie 12 val. 45 min., Alytaus apskr. VPK Lazdijų r. PK gautas pranešimas, kad Lazdijų r., Veisiejų sen., Vytautų k. ant Galsto ežero įlūžo žvejojęs vyriškis. Į įvykio vietą atvykę Valstybinės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos narai iš ežero ištraukė vyro (gim. 1977 m.) kūną.

Palikti atsiliepima

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Rekomenduojami video

Taip pat skaitykite: