Kūrybos pynės

0
20

Varėnos viešojoje bibliotekoje (1 aukšte) veikia Varėnos J. Čiurlionytės menų mokyklos Neformaliojo suaugusiųjų švietimo (Dailės ugdymo) programos dalyvių darbų paroda.

Smagu, kad Varėnos biblioteką ir J. Čiurlionytės menų mokyklą daug metų sieja glaudūs bendradarbiavimo ryšiai, prasminga bei produktyvi draugystė, kuri realizavosi į puikius projektus ir renginius.

Štai ir šioje parodoje eksponuojami dirbiniai iš molio ir stiklo. Čia pateiktuose darbuose Alfreda Vėlyvienė, Irena Malmygienė, Danguolė Lukošiūnienė, Miglita Kašėtienė ir kitos atskleidžia savo kūrybiškumo gyslelę, demonstruoja savitą braižą. Kiekvienas unikalus autorinis jų darbelis tarsi pasakoja apie savęs atradimą dailėje, vidinę energiją, estetinį pasaulio suvokimą. Trapus stiklas, molis reikalauja ypatingo atidumo, susikaupimo, kruopštumo.

Dailės užsiėmimai – tai smagus laiko praleidimas su bendraminčiais, pokalbiai apie meno pasaulį, savo fantazijų perkėlimas į apčiuopiamą kūrinį. Per mokslo metus, puikiai vadovaujant profesionaliems pedagogams, pavyko suvaldyti stiklą, molį, pieštuką ir teptuką.

Rezultatas – ši paroda!   

Kviečiame!

Parengė Renata Česnulevičienė

Varėnos viešosios bibliotekos Skaitytojų aptarnavimo skyriaus bibliotekininkė

Palikti atsiliepima

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Rekomenduojami video

Taip pat skaitykite: