Varėniškiai rinkosi į skambantį parką

0
649

Varėnos rajono savivaldybės jaunimo reikalų koordinatorė Daiva Grigėnė kartu su Jadvygos Čiurlionytės menų mokyklos direktore Renata Bakuliene ir Varėnos kultūros centru varėniškius pakvietė rugsėjį pasitikti skambančiame parke

Živilė Puidokaitienė

Renginio organizatoriai įsitikinę, jog nors vasara jau prabėgo, tačiau rugsėjis atneša naujus džiaugsmus, žinias, draugus ir bendravimą, todėl visus kviečia kiekvieną mėnesio ketvirtadienį susiburti į renginį „Skambantis parkas“, kuris vyks Varėnos miesto legendų ir padavimų parko naujoje estradoje. Jau ir šiandien čia laukė muzika, pasakojimai, improvizacijos, taip pat ir mažųjų klausytojų, žiūrovų šokiai.

Renginio vedėjai, Varėnos moksleivių centro renginių organizatorių ir vedėjų būrelio „Impro“ (vadovė Irena Čeplikienė) nariai Titas Zajančkauskas ir Eglė Misiūtė teigė, kad norisi, jog parkas suskambėtų ir visi einantys pro šalį stabtelėtų, išgirstų ir pamatytų šaunius rajono atlikėjus.

Šiandien programoje pasirodė: Kamila Antanevičiūtė, Gintarė Barišauskaitė, Varėnos kultūros centro bliuzo ir rokenrolo grupė „Integro“, kurioje groja Irmantas Čepaitis ir Adomas Žilinskas, taip pat visus savo muzika išjudino ir „Muzika garsiau“ konkurso nugalėtojas Mantas Buzunovas-Žodis.

Norintys dalyvauti rugsėjo mėnesio renginiuose organizatoriai siūlo suskubti rašyti el. p. jaunimas@varena.lt arba skambinti tel. 8 603 988 11.

Palikti atsiliepima

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Rekomenduojami video

Taip pat skaitykite: