Moksleiviai „Eurodebatuose“ dalinsis įžvalgomis apie buvimą „žaliais“!

0
81

Spalio 16 d. 17 val. Varėnos viešojoje bibliotekoje (3 a.) vyks „Eurodebatai“, kurių tema „Aš – žalias! Mada ar būtinybė?“. Debatuose dalyvaus vyresniųjų klasių moksleiviai, panorę pristatyti savo idėjas apie aplinką tausojantį gyvenimo būdą ir varžytis su savo miesto ir visos Lietuvos bendraamžiais.

„Eurodebatų“ dalyvius vertins komisija ir susirinkę žiūrovai. Tai individualūs debatai, kuriuose vienodai svarbios dalyvių išsakytos idėjos ir gebėjimas argumentuotai diskutuoti su kitais debatų dalyviais. Varėnos miesto etapo nugalėtojas bus pakviestas dalyvauti lapkričio 18 d. Europos namuose Vilniuje vyksiančiame „Eurodebatų“ finale, kur dalyvių idėjų klausysis gerai žinomi žurnalistai, komunikacijos ir viešojo kalbėjimo ekspertai. „Eurodebatuose“ netrūks ir prizų:
Visiems dalyviams:

  • žurnalo „IQ“ 12 mėn. elektroninė prenumerata;
    Miestų prizininkams:
    -#EUandME gertuvės, padėsiančios naudoti mažiau plastiko;
    Miestų nugalėtojams:
    -vieta „Eurodebatų“ nacionaliniame finale lapkričio 18 d. Vilniuje,
    -pasirengimas finalui su viešojo kalbėjimo ekspertu Igoriu Vasiliausku. Mokymai ir pasirengimas finalui vyks lapkričio 17 d.;
    Geriausiems finalo dalyviams:
    -kelionė į Europos Sąjungos institucijas Briuselyje (trims laimėtojams).
    Projektą organizuoja Europos Komisijos atstovybė Lietuvoje ir Jaunimo Europos komandos narys Varėnoje – Rytis Skamarakas. Projekto partneriai – Europos Sąjungos informacijos centrai „Europe Direct“, žurnalas „IQ“ ir „Humoro klubas“.
  • Daugiau informacijos: www.europa.eu/lietuva
    Rytis Skamarakas
    8 623 14560
    rytis.skamarakas@outlook.com

Palikti atsiliepima

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Rekomenduojami video

Taip pat skaitykite: