„Ąžuolo“ sporto salė jaunėja

0
175

Virgilijus Mundrys

Prieš 13 metų atidaryta „Ąžuolo“ gimnazijos sporto arena visą laiką turėjo didžiulį krūvį. Praktiškai čia vyko visos Varėnoje numatytos tarptautinės ir respublikinės varžybos, nekalbant jau apie įvairių sporto šakų mėgėjų treniruotes ir vietinius turnyrus. Tad tiek salei, tiek jai paskirtoms patalpoms atsinaujinimo labai reikėjo. Ir tokia proga atsirado šiemet, rugpjūčio mėnesį, kai Lietuvos Vyriausybė ir Varėnos rajono savivaldybė priėmė bendrą sprendimą dėl „Ąžuolo“ sporto salės remonto ir skyrė tam lėšų.
„Iš pradžių buvo galvojama tik apie tarnybinių patalpų ir persirengimo kambarių atnaujinimą, – „Giružiui“ sakė „Ąžuolo“ sporto salės vedėjas, kuris, beje, yra ir tarptautinės kategorijos (EHF) rankinio rungtynių teisėjas Povilas Petrušis. – Tačiau kai paaiškėjo, kad 70 procentų lėšų remontui skirs Vyriausybė ir 30 procentų mūsų savivaldybė, pavyko įrodyti, kad būtina atnaujinti ir sporto salės grindis, nes jos per tą laiką tikrai buvo labai „pavargusios“.
Ir rugpjūčio mėnesį numatyti darbai prasidėjo. Su kambarėlių remontu vargo nebuvo. O štai sudėtingam salės grindų atnaujinimui teko ieškoti specialistų. Juos pavyko rasti Klaipėdoje, tad dabar keturių patyrusių dailidžių brigada jau trečią savaitę pluša Varėnoje. Pasak P. Petrušio, numatyti darbai jau artėja prie pabaigos. Tikimasi, kad gruodžio pradžioje atjaunėjusi „Ąžuolo“ gimnazijos arena vėl atvers duris sporto mėgėjams. O kol kas čia numatytos „Ūlos“ rankininkų rungtynės su Vilniaus „HC Amber“ (lapkričio 17 d.) ir Kauno rajono „SM Garliava“ (gruodžio 1 d.) varžovams neprieštaraujant bus perkeltos į jų arenas, sutarus, kad jų antrojo rato susitikimai jau vyks Varėnoje.

Palikti atsiliepima

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Rekomenduojami video

Taip pat skaitykite: