Varėnos rajono krepšinio lygoje finišavo pirmasis etapas

0
229
M. Baublio nuotr.

Varėnos raj. krepšinio lygoje (VRKL) baigėsi reguliarusis sezonas, kurį šeštą kartą iš eilės laimėjo sporto klubas „Toreso“; Vaido Smolensko ir Algimanto Barišausko vadovaujama ekipa iškovojo 6 pergales bei patyrė vieną nesėkmę.

Kobe Bryant. Lyga pagerbė legendinio krepšininko Kobe Bryant atminimą, iškeldami žaidėjo plakatus ir 8 marškinėlių kombinaciją. Taip pat rungtynėse tarp SK „Toreso“ ir SK „Žilinų“ bei KK „Bitės’98“ ir KK „Bitės’00“ komandų buvo pažeistos 8 ir 24 sekundžių taisyklės.

Rekordas ir pergalė 93 taškų skirtumu. SK „Erbis“ į jaunųjų „Bičių’02“ krepšį įmetė net 150 taškų ir užfiksavo pastarųjų kelių sezonų rezultatyvumo rekordą bei pergalę šventė 93 taškų skirtumu, tokiu pat skirtumu pernai SK „Toreso“ ketvirtfinalyje įveikė SK „Dzūkus.

91. Tiek taškų kartu sudėjus pelnė du SK „Erbio“ krepšininkai Gediminas Plukys (47 tšk.) ir Mantas Pigaga (44 tšk.).

7. Tiek tritaškių į KK „Bitės’00“ krepšį įmetė Meidas Kaziulionis iš KK „Bitės’98“ ekipos, tai antras geriausias rezultatas 2019-20 m. sezone.

MVP ir simbolinis penketukas. VII turo MVP Gediminas Plukys (47 tšk, SK „Erbis“), į penketuką taip pat pateko: M.Pigaga (44 tšk, SK „Erbis“), M.Kaziulionis (29 tšk, KK „Bitės’98“), K.Rachmančiukas (23 tšk, KK „Bitės’00“) ir R.Taraila (21 tšk, SK „Žilinai“).

Ketvirtfinalio poros:

SK „Toreso“ (1) – KK „Bitės’02“ (8);

KK „Bitės’98 (2) – „Senamiestis“ (7);

SK „Erbis“ (3) – KK „Bitės’00“ (6);

SK „Ekstra“ (4) – SK „Žilinai“ (5).

Ketvirtfinalio ir pusfinalio varžybų nugalėtojas nustatomas iš dviejų rungtynių taškų skirtumu.

Pirmosios ketvirtfinalio rungtynės vyks vasario 22-23 dienomis.

Motiejus Baublys

Varėnos sporto centras

Palikti atsiliepima

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Rekomenduojami video

Taip pat skaitykite: