Varėnos Geležies lygos vasaros stovykla

0
68

Liepos 5-6 dienomis Varėnos rajone šurmuliavo sporto klubo Geležies lyga surengta stovykla. Gausus būrys sporto entuziastų ne tik iš Varėnos, bet ir iš visos Lietuvos susirinko aktyviai praleisti ilgąjį savaitgalį.

Stovyklautojai pradėjo nuo 20 km žygio baidarėmis Merkiu. Ilga, sudėtinga ir daug kliūčių turinti trasa pareikalavo daug jėgų ir kantrybės, bet visi ekipažai sugebėjo įveikti maršrutą. Už įveiktą išbandymą visi dalyviai buvo apdovanoti teminiais stovyklos marškinėliais.
Atgavę jėgas karštame kubile ir pirtyje stovyklautojai sulaukė dar vieno išbandymo – rungties 3000 kg iššūkis. Sportininkas per kuo trumpesnį laiką įvairiais pratimais su svoriais turėjo sumoje iškelti 3000 kg. Visi drąsuoliai įveikė nelengvą išbandymą ir gavo atminimo medalius, o greičiausi buvo apdovanoti taurėmis. Geriausiai pasirodė Ugnė Karsokaitė, Laima Sinkevičienė ir Edgaras Stasiukevičius.
Po visų rungčių ir išbandymų stovyklautojų laukė aktyvios pramogos tinklinio ir krepšinio aikštelėje, pirtyje ir karštame kubile, o vėliau – šokiai iki ryto…
Geležies lygos klubas dėkoja rėmėjams Kropių ūkiui, Varėnos rajono savivaldybei bei kaimo turizmo sodybai ,,Kadagys“ už paramą ir iniciatyvos palaikymą.

Linas Sabaitis

Palikti atsiliepima

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Rekomenduojami video

Taip pat skaitykite: