Keturi miestai kuriuos būtina aplankyti Lietuvoje

0
91

Šie metai buvo išties istoriniai ir keisti. Jie pakeitė ne tik mūsų darbo, bet ir kelionių įpročius. Žmonės buvo įpratę atostogas nuolat leisti užsienyje, tačiau dabartinėmis sąlygomis tokią situaciją turėjo retas. Daugybė žmonių rinkosi atostogas Lietuvoje, todėl šiame straipsnyje aptarsime Lietuvos miestus kuriuos tiesiog būtina aplankyti.

Nuostabieji Druskininkai – tiks ir jaunam, ir senam

Druskininkai nėra didelis miestas, tačiau tai miestas kurį myli praktiškai visi. Pagrindinė šio miesto tematika – sveikatinimosi paslaugos ir sanatorijos, tačiau nepamanykite, kad tai pensininkų rojus. Ne, šį miestą nuolat renkasi ir jaunimas, kadangi čia apstu pramogų.

Druskininkuose verda naktinis gyvenimas, o šiltuoju sezonu galima maudytis ežere praktiškai miesto centre. Be to, Druskininkuose yra vienas iš dviejų šalies vandens parkų ir vienintelė „Snow“ arena, kuri, beje, veikia ir vasarą.

Kalbant tam tikro žanro terminais pati geriausia blackjack strategija jus bent kartą per metus turėtų atvesti į Druskininkus!

Kaunas atsigauna

Prieš gerą dešimtmetį Kaunas buvo laikomas merdinčiu miestu, bet pastaruoju metu kiekvienas iš mūsų vis dažniau girdi frazę – Kaunas atsigauna. Ir išties, paskutiniais metais Kaunas tiesiog žydi ir kviečia šį miestą atrasti iš naujo.

Žinoma, daug prie to prisidėjo ir didžiausia Baltijos šalyse „Žalgirio“ arena. Natūralu, kad būtent į šią areną atvyksta koncertuoti itin garsūs atlikėjai. Jei jau paminėjome „Žalgirį“, tai negalima pro akis praleisti ir krepšinio klubo. Pastarasis rodo sau nebūdingai gerus rezultatus Eurolygoje, o tai tik į naudą Kaunui ir jo bendruomenei.

Galbūt Kaunas nėra pati tinkamiausia vieta ilgoms atostogoms, bet praleisti čia keletą dienų gali būti tikrai puiki idėja.

Kerinti Nida

Jei anksčiau vasaros sostine vadindavome Palangą, tai dabar šį titulą greičiausiai jau yra perėmusi Nidą. Daugybė žmonių važiuodami prie jūros renkasi būtent šį kurortą, o tai lemia keletas priežasčių. Visų pirma Nidoje yra ramiau.

Visgi, ramybė yra tik vienas iš sudedamųjų komponentų. Čia taip pat išvysite tiesiog kerinčius paplūdimius ir kopas. Be to, miestas pasižymi ir savita, itin unikalia architektūra, kuri traukia daugelio turistų dėmesį.

Anykščiai – dar vienas atgimęs kurortas

Jeigu Druskininkai, Birštonas ar pajūrio kurortai jau ilgą laiką garsėja kaip puiki vieta poilsiui, tai dabar į šią kompaniją galima įtraukti ir Anykščius. Šis miestas taip pat garsėja gydyklomis, gražia gamta ir, žinoma, vynu. Anykščiai turi ir unikalių dalykų, kaip, pavyzdžiui, garsusis medžių lajų takas. Pastarasis traukia lietuvius kiaurus metus, kadangi vaizdas skiriasi priklausomai nuo metų laiko.

Palikti atsiliepima

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Rekomenduojami video

Taip pat skaitykite: