Aktuali žinia keliaujantiems traukiniais – atnaujinti metiniai tvarkaraščiai

0
789

„LTG Link“, „Lietuvos geležinkelių“ keleivių vežimo bendrovė, turi svarbių žinių keliaujantiems traukiniais – nuo gruodžio 13 d., sekmadienio, įsigalioja nauji metiniai traukinių tvarkaraščiai.

„Iššūkių dėl koronaviruso netrūksta, tačiau žinome, kad šį etapą įveiksime, todėl reikia žvelgti pirmyn ir planuoti ateities darbus. Vienas iš jų – metinių traukinių tvarkaraščių atnaujinimas. Juos tobulinome atsižvelgdami į mūsų klientų pageidavimus, kruopščiai analizuodami keliaujančiųjų srautus ir modeliuodami ateities prognozes. Siekiame, kad, įveikus koronavirusą, į keliones žmonės leistųsi patogiu ir gamtai draugiškiausiu būdu – traukiniais“, – pasakoja „LTG Link“ vadovas Linas Baužys.

Susipažinti su naujaisiais tvarkaraščiais keleiviai gali internetinėje svetainėje www.traukiniobilietas.lt, informacija taip teikiama paskambinus informacijos centro telefonu +370 700 55 111 ir „LTG Link“ feisbuko paskyroje. Bendrovė atkreipia dėmesį, kad nauji metiniai tvarkaraščiai pradės galioti su dėl pandemijos optimizuotais reisais.

Palikti atsiliepima

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Rekomenduojami video

Taip pat skaitykite: