Kalėdų stebuklus kuriame patys

0
161

Kalėdos didžiausias stebuklas ir labiausiai laukiama metų šventė, kai norisi visiems dovanoti šilumą, dėmesį, meilę, susitelkti ir sukurti kažką prasmingo kartu. Todėl Valkininkų kultūros centro direktorės Jolantos Molienės paskatinti kartu su miestelio bendruomene, dar nuo rugsėjo mėnesio ėmėsi svarstyti, kaip papuošti gražiausioms metų šventėms miestelio skverą ir Kalėdų eglutę, kad visi galėtų pasidžiaugti laukimo nuotaika ir pasigėrėti išgražėjusiu miesteliu.

Valkininkų gyventojai buvo pakviesti prisidėti finansiškai prie idėjų įgyvendinimo. Be galo džiaugiamės, kad prie šios iniciatyvos prisijungė ne tik Valkininkų, bet ir aplinkinių kaimų Degsnių, Dargužių ir kitų vietovių gyventojai. Tad dabar visi galime pasigerėti Valkininkų skverą puošiančia nuostabia septynių metrų žaliaskare. Valkininkų gimnazijos moksleivių pagaminti žaisliukai jaukiai įsitaisė ant tvorelės, juosiančios eglutę. Skverą taip pat puošia dvi tamsoje spindinčios arkos, keturios mažos skarotos eglutės, o šalia jų susirinko puikus elniukų, stirniukų, šerniukų būrys. O kaip gi be kalėdinio pašto? Taip, šiais metais Valkininkuose turime ir jį. Tik nepamirškite išsiųsti kalėdinių sveikinimų. Be to, skvere skamba ir užburianti kalėdinė muzika. Tiek vaikams, tiek suaugusiems be galo didelį įspūdį palieka kalėdinės sūpynės. Reikia pridurti, kad puošiant skverą buvo iškabinta net daugiau nei pusantro kilometrų kalėdinių girliandų!
Organizatoriai nuoširdžiai dėkoja visiems prisidėjusiems finansiškai ir didžiausią AČIŪ taria tiems, kurie nepagailėjo savo laisvalaikio ir poilsio ruošiant miestelio skverą šventėms. Drąsiai galime pasakyti, kad tik būdami vieningi mes sukūrėme tikrą stebuklą. Puikiai pavykęs projektas skatina nesustoti ir brandinti idėjas vasarai, o galbūt šis projektas padrąsins ir kitus prisidėti prie iniciatyvų ir pristatyti savo idėjas, nes 2021 metais mūsų Valkininkai bus mažoji Lietuvos kultūros sostinė.

Skaidraus laukimo ir
prasmingų švenčių.
Būkime sveiki ir saugokime vieni kitus.

Jolanta Molienė
Kristinos Bendaravičienės nuotr.

Palikti atsiliepima

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Rekomenduojami video

Taip pat skaitykite: