Verslui padeda ir tėtukas

0
109

Eglė Ražytė

Varėnos rajono savivaldybės administracijos direktorius Alvydas Verbickas savo facebook paskyroje, kur skelbia įvairias su darbine veikla susijusias žinutes, o savaitgalio rytais pasidalija savo kulinariniais gebėjimais įkeldamas receptus ir nuotraukas su gaminamais patiekalais, praėjusio šeštadienio rytą tiesiog nukreipė savo draugus ir sekėjus į sūnaus ir marčios užeigą Dargužiuose.
Jis dzūkiškai rašo: „Nūnai jokio čiudno maisto negamysiu alia vistiap mano mieli draugai noris jumei sukelc apecitų ir jus, kap pasbaigs šita covidinė kvaraba kvieciu atvažiuoc pas mano vaikus Dargužiuosna in sūrininkų namus. Va cia tai seksis paragauc labai skanių patiekalų“ ir prideda patiekalų bei užeigos nuotraukų.
Pasipila komentarai, daugelis giria ir užeigą, ir šeimininkus, ir patiekalus. O tėvelis A.Verbickas retoriškai klausia: „Argi įmanoma neužsukti į Sūrininkų namus?“.
Kad tėvas didžiuojasi savo vaikų pasiekimais ir juos reklamuoja – savaime suprantama, bet jei tas tėtukas – valdžioje ir užima solidžias pareigas rajono savivaldybėje, ar tai nesikerta su privačiais interesais ir pasinaudojimu tarnybine padėtimi reklamuojant vaikų (o gal – šeimos?) verslą?

Palikti atsiliepima

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Rekomenduojami video

Taip pat skaitykite: