Jau! Sugrįžtame!

0
35

Varėnos viešosios bibliotekos ištikimieji skaitytojai ir nauji lankytojai vėl laukiami skaitykloje, 2 aukšte.

Nors karantininis laikmetis stipriai „apkarpė“ periodikos prenumeratą 2021-iems metams, bet skaitytojų nepalikome be laikraščių ir žurnalų. Šiais metais kasdien galite skaityti ar sklaidyti keletą populiariausių laikraščių ir mėgstamų žurnalų. Kaip ir jau daugelį metų prenumeruojami „Lietuvos rytas“, „Respublika“, „Ūkininko patarėjas“, „Vakaro žinios“, „Verslo žinios“, „Žaliasis pasaulis“; rajono periodika: „Giružis“, „Merkio kraštas“, „Šalcinis“, „Vai toli girdėc“. SRTRF (Spaudos, radijo televizijos rėmimo fondas) siunčiami – „Bičiulystė“, „XXI amžius“, „Tremtinys“, „Mokslo Lietuva“, „7 meno dienos“, „Šiaurės Atėnai“, „370“.
2021 m. siūlome skaityti apie 20 pavadinimų žurnalų. Tai populiarūs „Ji“, „Darbštuolė“, „Moteris“, „Moters savaitgalis“, „Prie kavos“, „Rankdarbiai“, „Verena“, „Burda moden“, „Žmonės“, „Sodo spalvos“, „Mano sodyba“, „Keturi ratai“, „Žvejys ir žuvis“, „Ko gydytojai tau nepasako“, „National geographic“, „Mano namai“, „Rankdarbiai“, „Psichologija tau“. Jei Jus domina ankstesnių metų žurnalai, galite vietoje skaityti ar pasiimti į namus ir šiuos leidinius:„Edita“, „Laimė“, „Gyvenimiškos istorijos“, „Žiniuonių patarimai ir kt“, „Rasos“, „Valstybė“, „Panelė“, „Iliustruotoji istorija“, „Ar žinai, kad?“, „Gimtoji kalba“, „Legendos“, „Tavo vaikas“ ir kt. Daug naujos, naudingos kultūrinio gyvenimo informacijos skiriama SRTRF dovanotuose žurnaluose: „Nemunas“, „Literatūra ir menas“, „Naujoji Romuva“, „Metai“, „Dailė.Art“, „Kultūros barai“, „Logos“, „Artuma“, „Muzikos barai“, „Rambynas“, „Prie Nemunėlio“ ir pan.
Laikraščius saugome 3 metus (rajoninius – nuo jų leidimo pradžios), žurnalus – 5 metus.
Pagrindinė bibliotekos misija – suteikti naujų žinių ir potyrių, įdomių idėjų , gyvenimiškos išminties, Čia galite turiningai leisti laisvalaikį, nes tai vieta, kurioje gera, šilta, malonu, jauku, modernu, vyrauja dermė tarp knygos ir aukštųjų technologijų.

Parengė Renata
Česnulevičienė

Palikti atsiliepima

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Rekomenduojami video

Taip pat skaitykite: