Vasaros desertas!

0
28

Prasidėjo šeštasis „Vasaros su knyga“ skaitymo iššūkis, skelbiantis – „Knyga – vasaros desertas!“. Daugelis jau įsitikino, kad knygų skaitymas – viena turiningiausių ir labiausiai atpalaiduojančių veiklų. O jei to nepatyrėte, būtinai priimkite skaitymo iššūkį, nes knyga, kaip ir desertas, suteikia saldumo, naujų spalvų, atgaivina mintis ir veda į nuotykį.

Varėnos viešoji biblioteka dalyvauti skaitymo varžytuvėse kviečia visus – moksleivius, jaunimą, šeimas su vaikais, dirbančiuosius, senjorus, užsienyje gyvenančius lietuvius. Sukurta nauja rubrika „Skaitymas man iššūkis“, kad galėtų dalyvauti regos sutrikimų, disleksiją, autizmo spektro sutrikimų ar judėjimo negalią turintys skaitytojai. Virtuali biblioteka ELVIS žmonėms, dėl ligos ar negalios negalintiems skaityti ir turintiems tai patvirtinantį dokumentą, suteikia prieigą prie įvairių garsinių knygų. Jei pažįstate žmonių, kuriems sunku skaityti, pagelbėkime jiems pasiekti garsines virtualios bibliotekos ELVIS knygas.
Nutarėte priimti skaitymo iššūkį, kreipkitės į savo bibliotekininką, kad jis užregistruotų jus kaip akcijos dalyvį arba registruokitės savarankiškai svetainėje. Užduotys: perskaityk detektyvą; knygą, kurios pavadinimą sudaro ne mažiau kaip 4 žodžiai; literatūrine premija apdovanotą knygą; praėjusiame tūkstantmetyje išleistą knygą; linksmą knygą.
Be prizo neliks nė vienas, įveikęs skaitymo užduotis. Vertingų dovanų įsteigė išmaniųjų technologijų bendrovė „Xiaomi“. Visą vasarą Facebook ir Instagram paskyrose vyks konkursai, kuriuose taip pat bus galima laimėti prizų.
Daugiau informacijos apie skaitymo iššūkį, registracijos formą, naujienas rasite http://vasarasuknyga.lt/ ir https://www.facebook.com/vasarasuknyga/.

Daiva Armonienė
Varėnos VB bibliotekininkė

Palikti atsiliepima

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Rekomenduojami video

Taip pat skaitykite: