Projektas „Judėk netingėk“

0
17

Nors Naujųjų Valkininkų kaimo jaunimas labai mėgsta sportuoti, pandemijos laikotarpiu pastebimas gerokai sumažėjęs jų fizinis aktyvumas ir sportinė forma. Jaunimas vis labiau pasiilgsta sporto renginių ir kitų aktyvių užsiėmimų. Labai norėjome suorganizuoti sportinių veiklų, kuriose dalyvautų ir aplinkinių kaimų jaunimas, tačiau trūko išteklų. Dar pavasarį pateikėme paraišką sporto projekto „Judėk netingėk“ finansavimui. Iš Varėnos rajono savivaldybės gauta 150,00 eurų.

Įsigijome būtino sporto inventoriaus kokybiškam aikštyno naudojimui. Organizuodami renginius pritraukėme jaunimą aktyviau leisti laisvalaikį, dalyvauti bendruomeniškoje veikloje.

Projekto metu suorganizuoti 4 sporto ir laisvalaikio renginiai sporto aikštyne, kurių metu vyko krepšinio ir lauko tinklinio varžybos, įvairios estafetės, badmintono varžybos, padidintas bendruomenės fizinis aktyvumas – tvarkant aikštyną prieš varžybas, sportuojant, paskatintas prasmingas jaunimo laisvalaikio užimtumas, jaunimo įsitraukimas į visuomeninę veiklą kartu su suaugusiais bendruomenės nariais aptarta aikštyno sutvarkymas, varžybų organizavimas, jų pravedimas, organizuotos sporto šventės, pakelta jaunimo ir su jaunimu dirbančių žmonių kompetencija, mokant juos efektyvių darbu su jaunimu metodų – įsiklausant jaunimo, kalbantis su juo, dirbant kartu su jaunimu.

Dėkojame Justinui Verseckui už projekto parašymą, pateikimą ir vykdymą, už aikštyno sutvarkymą, varžybų organizavimą. Dėkojame Varėnos rajono savivaldybei už skirtas lėšas. Ačiū visiems, kas prisidedate kuriant, gražinant, sportuojant.

Naujųjų Valkininkų kaimo bendruomenė

Palikti atsiliepima

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Rekomenduojami video

Taip pat skaitykite: