Kitokios baidarių varžybos Valkininkuose

0
33

Sekmadienį Merkio upės atkarpoje Dargužiai – Valkininkai vyko šeimų baidarių varžybos „Baidarėmis atrask Valkininkus“. Jas organizavo Valkininkų kultūros centro direktorė Jolanta Molienė ir Vasaros baidarės šeimininkas Paulius Babravičius. Pirmus metus organizuojamose tokio tipo varžybose dalyvavo šešių šeimų atstovai iš Vilniaus ir Valkininkų. Dalyviams reikėjo ne tik distanciją įveikti per trumpiausią laiką, bet ir surasti šešis punktus, kuriuose slėpėsi įdomūs istoriniai faktai apie Čižiūnų, Valkininkų ir Paklėštarės kaimus.

Po atkaklios kovos, 12 km trasą įveikę per dvi valandas, nugalėtojais tapo Rasa ir Sergejus Višniakovai. Jiems atiteko organizatorių taurė ir diplomas. Šis duetas buvo ne tik greičiausias, bet ir draugiškiausias, nes sudėtingiausias kliūtis įveikti padėjo keturių asmenų šeimynai. Visi varžybų dalyviai buvo apdovanoti padėkomis ir medaliukais.

Už pagalbą rengiant varžybas organizatoriai dėkoja Viliui Blažulioniui, Valkininkų bendruomenės pirmininkei Danutei Blažulionienei, Varėnos kultūros centrui.

Jolanta Molienė

Palikti atsiliepima

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Rekomenduojami video

Taip pat skaitykite: