„Circle K“ žengia į Varėną: lapkritį atidarys naują 1,2 mln. eurų vertės degalinę

0
81

Vienas Lietuvos mažmeninės degalų rinkos lyderių, „Circle K“ tinklas plečiasi Pietų Lietuvoje. Bendrovė Varėnoje ketina investuoti 1,2 mln. eurų ir jau lapkritį atidaryti savo prekės ženklo degalinę, kurioje bus prekiaujama firminiais degalais bei įprastu maisto, gėrimų bei kitų prekių asortimentu.

Numatoma, kad degalinė šalia Varėnos autobusų stoties duris atvers lapkričio mėnesio pradžioje. Čia anksčiau veikė „Emsi“ prekės ženklo degalinė, kurios įsigijimo kaina šalių susitarimu neskelbiama.

„Toliau nuosekliai įgyvendiname plėtros strategiją ir stengiamės tankinti „Circle K“ degalinių tinklo žemėlapį Lietuvoje. Įsitvirtinę didžiuosiuose miestuose ir šalia svarbiausių transporto srautų arterijų, pastaruoju metu daugiau dėmesio skiriame ir atokesnėms vietoms, kuriose jau susiformavo paklausa mūsų prekėms bei paslaugoms. Pietų Lietuvoje matome erdvės savo verslui ir tikimės, kad optimistiški mūsų lūkesčiai pasitvirtins“, – sako „Circle K Lietuva“ vadovas Skirmantas Mačiukas.

Arčiausiai Varėnos tinklas šiuo metu įsikūręs Alytuje bei Druskininkuose. Varėnoje planuojama nauja „Circle K“ degalinė bus  95-oji tinklo degalinė.

Numatoma, kad naujosios degalinės Varėnoje plotas sieks 45 kvadratinius metrus, joje bus įrengtos 2 degalų kolonėlės bei 12 parkavimo vietų.

Varėnos „Circle K“ degalinėje bus prekiaujama firminiais „miles“ degalais, kava, arbata ir karštu šviežiu maistu, bus galima įsigyti prekių automobiliui.

Naujoje degalinėje klientai galės naudotis ir moderniais mobiliųjų atsiskaitymų sprendimais mokėdami už benziną ir dyzeliną bei plovyklą, taip pat – atsiskaitymo savitarnos terminalais šalia degalų pompų bei gėrimų salelės degalinės viduje. 

Pasak S. Mačiuko, nors tokia vietovė kaip Varėna gali būti labiau veikiama sezoniškumo bei sulaukti didesnių keliautojų srautų šiltuoju metų laiku, ją tinklas laiko perspektyvia lokacija.

„Pietų Lietuvoje matome neužpildytą rinką, kurioje norime būti. Prie mūsų prekių ir paslaugų įpratę vartotojai galės jas pasiekti ir savo gyvenamojoje vietovėje. Nors savo dydžiu naujoji degalinė nebus pati didžiausia, tačiau joje bus ne tik tradicinis mūsų prekių ir paslaugų asortimentas, bet ir naujausi modernūs sprendimai, atitinkantys aukščiausią klientų aptarnavimo standartą“, – teigia S. Mačiukas. Vien 2020 metais į tinklo plėtrą „Circle K Lietuva“ investavo 12,2 mln. eurų, per metus atidarydama 7 naujas bei iš esmės rekonstruotas degalines. Praėjusius metus tinklas baigė turėdamas 94-ių degalinių tinklą.

Palikti atsiliepima

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Rekomenduojami video

Taip pat skaitykite: