Varėnos plaukikų ruduo

0
54

Varėniškiai „Sshort course cup“ varžybose iškovojo 14 medalių Po vasaros atostogų į baseinus grįžę Varėnos plaukikai nuskynė 14 apdovanojimų. Prienuose vykusiose varžybose daugiausia, net 4 aukso medalius iškovojo, Ieva Jurkūnaitė. Visus nustebino ir puikią formą pademonstravo Urtė Petrušytė, pelniusi du bronzinius apdovanojimus. Berniukų tarpe geriausia plaukė ir net tris medalius iškovojo Mažvydas Valaitis, nuo jo šiek tiek atsiliko ir du medalius laimėjo Danielis Menčinskas. Medalius taip pat pelnė Barbora Balcevičiūtė, Amelija Kamarauskaitė, Simona Budėnaitė, Viltė Petrušytė. Truputį nepasisekė ir 4-5 vietas užėmė Gaudrė Raulušaitytė, Grėtė Debesiūnaitė, Vincenta Ilickaitė.

Iš „Grand Prix“ varžybų – su aukso medaliu

Savaitgalį Klaipėdos baseine vyko „Grand Prix“ varžybos, kuriose dalyvavo daugiau negu 500 dalyvių iš 6 šalių.

Šiose varžybose puikiai pasirodė varėniškė Greta Mikalauskaitė. Ji iškovojo du aukso ir vieną bronzos medalį, patvirtindama, kad savo amžiaus grupėje ji yra viena iš stipriausių plaukikių. 

Lauksime gerų žinių ir atkaklios kovos tarp dviejų pusseserių – Gretos Mikalauskaitės ir Ievos Jurkūnaitės iš varžybos savaitgalyje naujame Druskininkų baseine.

Parengė R.V.

Palikti atsiliepima

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Rekomenduojami video

Taip pat skaitykite: