„Mikituko“ pasiekimai Kaune – I ir III vietos

0
18

Spalio 23 dieną šokių studijos „Mikitukas“ šokėjai sutiko ir palydėjo Kaune. Kiekviena išvyka – motyvacija ir džiaugsmas vaikams, taip pat ir šį kartą susijaudinimą kartu slėpėme Kauno Žalgirio arenoje, tarptautiniame konkurse „Kaunas fest 2021“. 

Konkurso programą sudarė dvi dalys. Šokių stiliai – tikra įvairovė, nuo baleto ir modernaus, kitaip, šiuolaikinio šokio, tautiniai ir kiti šokiai. Buvo nepakartojamai gera vėl konkuruoti ir suktis ant parketo kartu su 20 šokėjų grupių (pirmoje dalyje) iš įvairiausių miestų. Kartu su „Mikituku“ pasirodė ir Kaunas, Vilnius, Plungė bei gausa kitų miestų šokių kolektyvų. Komisijoje taip pat žibėjo įvairių stilių profesionalai, tarp kurių ir pats konkurso organizatorius Edgaras Šnipaitis.

Kaip tikri varėniškiai parengėme du tautinio šokio pasirodymus ir buvome įvertinti tiesiog nepriekaištingai – jaunesnieji „Mikituko“ šokėjai gavo 3 vietos, o vyriausieji – 1 -os vietos diplomus! Tai mus dar labiau sustiprino! Ir suvienijo, kaip kolektyvą. 

Tačiau šokiu viskas nesibaigė. Nors kelionės dieną pradėjome jau 7 valandą ryto pakilios nuotaikos, po konkurso visi kartu nuėjome į Kauno Laisvės alėją. Visada aplankome žinomus ir vertus dėmesio objektus. Šis kartas – ne išimtis. Aplankėme Laisvės alėją, senamiestį ir Kauno pilį. Įsiamžinome visi kartu, kas jau yra mūsų dar viena tradicija ir išvykome į Alytų. Ten sulaukėme dar vienos staigmenos. Aplankėme Baltosios Rožės tiltą. Taip gražu, ramu ir gera, visai šalia Varėnos, o mums buvo visiškai naujai atrasta kaimynų ramybės oazė. Ežeras. Pasivaikščiojimo takai. Puikus poilsis šokėjų dienos pabaigai. Taip pasivaikščioję dieną ir užbaigėme. Išsidalinome medalius ir patraukėme namo! 

Viktė Petrūnina

Šokių studijos „Mikitukas“ mokytoja

Palikti atsiliepima

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Rekomenduojami video

Taip pat skaitykite: