Kąsnelis pyrago – gabalėlis gerumo

0
24

Jau gražia tradicija tapo minėti „Pyragų dieną“ Panočiuose, kuri suburia bendruomenės žmones prie puodelio arbatos ir gabalėlio pyrago.

Lapkričio 5 dieną panočiškiai neliko abejingi gerumui. Pyragus kepė tiek mokinukai, tiek bendruomenės nariai. Renginio metu iškeptu pyragu visus vaišino ir „Vištytė su viščiukais“ – Panočių bibliotekos bibliotekininkė su mažais skaitytojais inscenizavusi pasaką „Vištytės pyragas“. Kaniavos kultūros centro direktorius Algimantas Vitkus paragino vaišintis suneštais pyragais ir paaukoti pinigėlių „Išsipildymo akcijai“. Dalyviai ne tik vaišinosi, bet ir pasidalino kepinių receptais bei kepimo gudrybėmis. Surinktos aukos bus išsiųstos TV3 televizijos ir SEB banko inicijuojamam „Išsipildymo akcijos“ fondui, kuris visas lėšas skiria vaikų globos namų auklėtiniams ir likimo nuskriaustiems vaikams.

Visiems dalyvavusiems nuoširdžiai dėkojame ir tikime, kad maloniai praleidome jaukią ir kvapnią rudens pyragais popietę, kurią organizavo straipsnelio autorė ir Kaniavos kultūros centro direktorius Algimantas Vitkus.

Rimutė Antuchevič

Panočių bibliotekos bibliotekininkė

Palikti atsiliepima

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Rekomenduojami video

Taip pat skaitykite: