Kostiumai meilės žaidimams: kada ir koks tiks labiausiai?

0
82

Meilės žaidimai neįsivaizduojami tikrai be švelnių prisilietimų, aistros, bučinių bei malonių potyrių. Tačiau taip pat neretai ieškoma atsakymo į klausimą, ką daryti, kad į meilės žaidimus neįsisuktų nepageidaujama viešnia – rutina? Puiki idėja norintiems įvairovės – kostiumėliai meilės žaidimams. Šiandien jiems skirtų kostiumų pasirinkimas yra ypač didelis. Tad kviečiame susipažinti su jų įvairove, o kartu ir sužinoti, kada ir koks kostiumėlis tiks labiausiai.

Seksualumu alsuojantys darbuotojai

Profesinis įvaizdis visuomet siejamas su oficialumu bei solidumu. Tačiau visa tai palikite biurams ir  kitoms viešosioms erdvėms, o, štai, suplanavę pasimėgauti meilės žaidimais miegamajame, nepamirškite persikūnyti į seksualumu alsuojančius įvairių sričių (ir tikrai nebūtinai tos, kurioje dirbate), darbuotojus. Leiskite sau virsti žavinga stiuardese, kuri savo partnerį nuskraidins į dangiškus malonumus. Arba virskite labai rūpestinga gydytoja, kuri pasiruošusi apžiūrėti savo pacientą bei padėti jam pasijusti geriau. Galite persikūnyti ir į namų šeimininkę, kuri puikiai pažįsta visus namų kampelius ir žino, kuris iš jų geriausiai tiks meilės seansui. Na, o galbūt tiesiog panorėsite virsti uolia studente, kuri pasiruošusi iš savo partnerio išmokti meilės subtilybių? Taigi, visai nesvarbu, kuo svajojate virsti vienam vakarui ir nakčiai – meilės žaidimams skirtų kostiumų pasirinkimas yra toks didelis, kad tikrai galėsite įgyvendinti savo svajonę.

Pasinerkite į gyvūnijos pasaulį

Gyvūnai mus gali labai daug ko išmokyti. Ir tikrai rasite, ko pasimokyti iš jų ir tuomet, kai kalba pasisuka apie meilės žaidimus. Štai, pavyzdžiui, jei norite pasijausti ypač koketiškai ir gudriai suvilioti savo antrąją pusę, jums puikiai tiks laputės kostiumas. Jei planuojate savo mylimą žmogų apdovanoti dar ir gundančiu šokiu, puikiai tiks gracingos katytės kostiumėlis. Na, o jei kviesite pasinerti su meilės žaidimus, su ekstremaliais pojūčiais ar agresijos prieskoniu, puikiai tiks savo galią žinančią ir valdžią norinčios pademonstruoti liūtės ar tigrės kostiumas. 

Kostiumai kalėdine tematika

Orams atvėsus ir didžiausioms metų šventėms artėjant, kalėdinę nuotaiką galima pakviesti ir į savo miegamąjį. Ir tai padaryti bus tikrai labai lengva, tereikia pasidabinti seksualios snieguolės kostiumėliu. Na, o šaldantys lubrikantai užtikrins malonų šaltį bei dar labiau sustiprins žiemos nuotaiką jūsų miegamajame.

Velniukės ar raganaitės kostiumas

Meilės žaidimai dažnai neatsiejami  nuo saldžios klastos, vilionių, švelnios apgaulės, burtų bei pinklių. O tokią nuotaiką bus ypač lengva perduoti jei leisite sau vienai nakčiai pavirsti į vilioklę velniukę ar burtais savo antrą pusę norinčią užkerėti raganaitę.Taigi, kaip matyti, meilės žaidimams skirti seksualūs kostiumai šiandien yra patys įvairiausi, tad tikrai rasite kuo nudžiuginti bei nustebinti savo antrąją pusę ir tikrai surengsite nepakartojamą meilės. vakarą. Nuo seksualių, tam tikrų profesijų atstovus imituojančių kostiumėlių iki laukinės gamtos įvaizdžių; nuo kalėdinę nuotaiką nešančių iki tokių, kurie leis įsikūnyti į klastingą raganaitę, siekiančią užkerėti savo antrąją pusę. Pasirinkimas iš tiesų yra labai didelis, todėl neverta apsiriboti vienu kostiumėliu. Įsigykite jų bent kelis, kad įvairovės jūsų miegamajame būtų dar daugiau. Ypač puikus sprendimas – pirkti internetu. Tokiu atveju ne tik galėsite apsipirkti sau patogiausiu metu, bet ir bus garantuojamas konfidencialumas. Dar daugiau, jūsų taip pat lauks didelis pasirinkimas, tačiau pasirinkę sau patogiausią apsipirkimo laiką, galėsite neskubėti ir atsakingai įvertinti, kuris kostiumėlis geriausiai padėtų išpildyti jūsų sumanymus. Tad linkime labai malonaus apsipirkimo, ir dar malonesnių meilės žaidimų jums ir jūsų antrajai pusei.

https://www.cupid.lt/

Palikti atsiliepima

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Rekomenduojami video

Taip pat skaitykite: