Apdovanoti 153 gabiausieji

0
49

Kaip ir kasmet, šiemet buvo apdovanoti gabiausi Varėnos rajono mokiniai ir jų mokytojai. Susidarė nemažas būrys – 153 talentingiausiems mokiniams ir 33 jų mokytojams bei treneriams buvo įteiktos padėkos ir dovanėlės. Šis gausus būrys nuostabių mūsų rajono mokyklų moksleivių 2020–2021 mokslo metais pasiekė pačių aukščiausių laimėjimų moksle, meno ir sporto srityse bei pelnė prizines vietas rajoninėse, šalies, tarptautinėse ir net pasaulio olimpiadose, konkursuose ir čempionatuose. Tai – ir jų mokytojų nuopelnas.

Rajono meras Algis Kašėta džiaugėsi puikiu Varėnos jaunimu, kurie garsina ir garsins gimtąjį kraštą, taip pat dėkojo mokytojams, kurie savo mokiniams atiduoda viską, ką turi geriausio: žinias, kūrybiškumą, o savo meile darbui juos įkvepia.

Mokinius, jų mokytojus ir tėvus pasveikino ir Varėnos rajono savivaldybės mero pavaduotojas Giedrius Samulevičius, Varėnos rajono savivaldybės tarybos narys, Gabių vaikų ir jaunimo rėmimo komisijos pirmininkas Audrius Saulynas ir Švietimo skyriaus vedėja Stasė Bingelienė.

Muzikinį sveikinimą dovanojo ir šventinę nuotaiką kūrė Varėnos Jadvygos Čiurlionytės menų mokyklos jaunučių choras „Natų lietus“ (vad. Daiva Selevičienė) ir Renatos Bakulienės vadovaujamas akordeonininkų ansamblis.

Vaikai gavo ir po dovanėlę.

Parengė R.V. Nuotrauka iš varėna.lt

Palikti atsiliepima

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Rekomenduojami video

Taip pat skaitykite: