Pirma lyga: Varėnoje „Ūlai“ pergalės išplėšti nepavyko

0
187

Viktoras Kesminas

Sekmadienį pirmoje lygoje vyko vienerios rungtynės. Varėnos „Ūla“ pasitiko Vilniaus HC „Amber“ /SM „Tauras“ rankininkus.

Pirmąjį komandų susitikimą spalį varėniškiai laimėjo 8 įvarčių persvara. Tačiau šįkart pergalė buvo žymiai sunkesnė.

Rungtynių pradžioje 4 įvarčių persvarą susikrovę aikštelės šeimininkai ją iššvaistė ir pusę antrojo kėlinio  rezultatas švieslentėje buvo lygus. Antrojo kėlinio pradžioje svečių ataką grubiai stabdyti bandęs „Ūlos“ žaidėjas Šarūnas Krisiulevičius prieš savo akis išvydo raudoną kortelę. Kėlinio viduryje Varėnos rankininkams pavyko susikrauti ir ilgiau išlaikyti 2 įvarčių persvarą. Ant kulnų mynę svečiai iš Vilniaus paskutinėmis minutėmis vėl išlygino rezultatą. Tiksint paskutinėms sekundėms „Ūla“ turėjo šansą padovanoti sirgaliams pergalę, tačiau kamuolys į vartus nepateko ir rungtynės baigėsi lygiosiomis – 30:30.

Varėnos „Ūloje“ daugiausiai įvarčių pelnė Tomas Valentukevičius – 6 (2 iš 7 m) ir Klaidas Stoškus su Luku Sužiedeliu – po 5.

Vilniaus HC „Amber“ /SM „Tauras“ gretose pasižymėjo Romas Aukštikalnis – 9 (1 iš 7m) ir Alan Bogdiun – 5. Artimiausios pirmos lygos rungtynės numatomos artimiausią sekmadienį, vasario 6-ąją. Tuomet Kauno „Gaja“ priims Varėnos „Ūlą“, o Vilniaus HC „Amber“ / SM „Tauras“ pasitiks Pasvalio „Kuranos“ rankininkus.

Palikti atsiliepima

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Rekomenduojami video

Taip pat skaitykite: