Alytiškiui nepadėjo nei ypatinga konspiracija, nei namuose įrengtos slėptuvės: kriminalistai, su įkalčiais, pričiupo pakeliui į vakarėlį

0
49

Vėlų balandžio vakarą, į vakarėlį išsiruošusio 42-ejų metų alytiškio laukė staigmena. Surengtos specialios operacijos metu, į bernvakarį skubantį vyrą, prie namų, sulaikė Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo skyriaus pareigūnai. Sulaikymo metu vyro kišenėje rastas plastiko paketas, kuriame, kaip įtariama, „dozėmis“ supakuotas kokainas, pinigai.

Tęsiant tyrimo veiksmus, į pagalbą pasitelkus kinologą su tarnybiniu šunimi, kratos atliktos asmens automobilyje, bei nuomojamame bute. Vyro namuose rasta augalinės kilmės, įtariama, narkotinės ar psichotropinės kilmės medžiagų, slėptuvėje – 3 paketai baltos spalvos miltelių, įtariama, kokaino. Juodojoje rinkoje šių kvaišalų kaina svyruotų apie 100 tūkst. eurų.

Įtariamasis iki šiol Lietuvos policijos pareigūnams nebuvo žinomas. Pastaraisiais metais didelę laiko dalį leisdavo užsienio valstybėse, keliose iš jų, yra teistas už vagystes, disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis, migracijos įstatymų pažeidimus.

Alytiškiui įteiktas įtarimas dėl neteisėto disponavimo labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu. Už šią nusikalstamą veiką Įstatymas numato laisvės atėmimo bausmę iki 15 metų.

Teismas įtariamajam paskyrė griežčiausią kardomąją priemonę – suėmimą 3 mėn.

Ikiteisminį tyrimą organizuoja Kauno apygardos Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokurorai.

Alytaus apskr. VPK informacija

Palikti atsiliepima

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Rekomenduojami video

Taip pat skaitykite: