Mokyklinių prekių krepšelyje ne tik sąsiuviniai: išskirtiniai „Tele2“ pasiūlymai išmaniesiems įrenginiams

0
313

Nauja mokslo metų pradžia jau visai čia pat, tad visi skuba pasirūpinti mokyklinių prekių krepšeliu. Šiais laikais jame būtina turėti ne tik sąsiuvinių ir rašiklių, tačiau ir telefoną, kuriuo vaikas galėtų paskambinti ir atlikti išmanias užduotis. Mobiliojo ryšio operatorius „Tele2“ parengė specialius pasiūlymus išmaniems įrenginiams ir planams tam, kad galėtumėte sutaupyti! Daugiau informacijos galite rasti www.tele2.lt.

Išmanusis laikrodukas – į pirmąją klasę

Jei savo atžalai išmaniojo telefono patikėti dar nenorite, puikiu sprendimu gali tapti išmanusis laikrodis vaikams – „OKIS“. Jis turi daugybę funkcijų, kurios pravers ir vaikui ir jums. Jame integruota vaizdo kamera, kuri leidžia vaikui fotografuoti, filmuoti ir bendrauti su tėvais vaizdo skambučiu. Itin naudinga ir buvimo vietos nustatymo funkcija – „GPS“ imtuvo signalas leis žinoti, kur yra tiksli vaiko buvimo vieta.

Išmanusis laikrodis yra itin lengvas – sveria vos 50 gramų, o žaismingas violetinis arba mėlynos spalvos korpusas itin traukia akį. Pasiūlymas išmaniajam laikrodžiui „OKIS“ (1 € pradinė įmoka, 0 €/mėn.) galioja užsakant naują balso paslaugų planą (1 GB, 8,5 Eur/mėn.) ir sudarant 24 mėn. paslaugų teikimo sutartį. Įsigyjant tik laikrodį, jo kaina siekia 79 Eur.

Į žinių pasaulį išmaniai

Jei jūsų vaikui jau laikas atsinaujinti išmanųjį telefoną, puikiu pasirinkimu gali tapti „Samsung Galaxy A13 (64 GB)“. Jo talpi (5000 mAh) baterija užtikrins, kad vaikas telefonu galės naudotis ištisą dieną, o 50 MP pagrindinė kamera leis užfiksuoti visus dienos nuotykius.

Dabar šį telefoną „Tele2“ internetiniame puslapyje su 24 mėn. sutartimi nusipirkti galima sumokėjus vos 1 Eur pradinę įmoką (mėnesinė įmoka – 6,58 Eur/mėn.). Išsimokėtinai įrenginį įsigyti galima tik kartu užsisakant naują balso paslaugų planą (1 GB, 8,5 Eur/mėn.). Telefonui taip pat taikomas ir vienkartinis laikmenos mokestis – 5,25 Eur.

Vaikams, kuriems reikia funkcionalesnio išmanaus telefono, puikiai tiks „Samsung Galaxy S21 FE (128 GB)“. Šis telefonas pasižymi svarbiausiomis flagmanų savybėmis, tačiau yra pigesnis. Itin sklandų veikimą užtikrins „Snapdragon 888“ procesorius. Triguba galinė kamera su naktiniu režimu pasirūpins, kad net prieblandoje darytos nuotraukos atrodytų puikiai.

Šį išmanųjį telefoną „Tele2“ internetiniame puslapyje su 24 mėn. sutartimi galima įsigyti vos už 1 Eur pradinę įmoką (mėnesinė įmoka – 24,50 Eur/mėn.). Išsimokėtinai įrenginį įsigyti galima tik kartu užsisakant naują balso paslaugų planą (1 GB, 8,5 Eur/mėn.). Telefonui taip pat taikomas ir vienkartinis laikmenos mokestis – 5,25 Eur.

„Pildyk“ – iki 25 proc. nuolaidos neribotų pokalbių planams!

Naujam išmaniam įrenginiui reikia ir pokalbių plano, todėl populiariausia Lietuvoje išankstinio mokėjimo paslauga „Pildyk“ jau pasirūpino geriausiais pasiūlymais. Tai puiki išeitis tėvams, norintiems valdyti vaiko sąskaitos dydį ir mokėti mažiau.

Dabar planas su neribotomis SMS žinutėmis ir pokalbių minutėmis bei 5 GB kainuoja 5,89 Eur/mėn. (įprasta kaina – 7,89 Eur/mėn.). Tuo tarpu planas su neribotomis SMS žinutėmis ir pokalbių minutėmis bei 10 GB kainuoja vos 8,99 Eur/mėn. (įprasta kaina – 10,99 Eur/mėn.). Akcijos laikas ribotas – planus šiomis kainomis www.pildyk.lt puslapyje arba programėlėje užsisakyti galima iki 09 14 d. 

Palikti atsiliepima

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Rekomenduojami video

Taip pat skaitykite: