Vaikystės sparnai

0
75

Varėnos miesto stadione šurmuliavo Senosios Varėnos A. Ryliškio pagrindinės mokyklos priešmokyklinio ir ikimokyklinio skyriaus, Varėnos „Pasakos“, „Žilvičio“ lopšelių–darželių priešmokyklinukai.

Į sveikatingumo renginį „Vaikystės sparnai“ juos pakvietė Varėnos sveikatingumo klubas „Saulingė“, talkinant Varėnos viešosios bibliotekos ir Varėnos sporto centro darbuotojams. Emocingame renginyje ugdytiniai lankėsi penkiose erdvėse – „Judriųjų kopetėlių“, „Skraidyklių, „Parašiutų“, „Futboliuko“ ir „Spalvinimo“. Juos pasitiko nuotaikinga teisėjų komanda: Aldutė Skamarakienė, Jurgita Žukienė, Ineta Balkuvienė, Rolandas Markinas, Jonas Fugalis, Živilė Morozienė ir Danutė Česnulienė.

Renginį vedė nenuilstančioji kūno kultūros mokytoja Inga Bielevičienė. Ji skatino vaikus judėti ne tik šventėje, bet ir ištisus metus.

Po rungčių, vaikai kartu su auklėtojomis bėgo didįjį draugystės ratą, įveikdami įvairias kliūtis. O finišą kirto paliesdami „Vaikystės sparnų“ vėliavą.

Emocijų gausa atsispindėjo tiek vaikų, tiek suaugusiųjų veiduose. Veiklų metu išmoko ne tik sportinių žaidimų, estafečių, bet ir turiningai praleisti poilsį sportuojant, spalvinant ar skaitant knygeles. Šventę vainikavo medaliai ir į dangų kylantys balionai.

Sveikinimo ir padrąsinimo žodžius vaikams tarė Varėnos rajono savivaldybės Kultūros ir sporto skyriaus vedėja Laima Denutienė.

Renginį rėmė Varėnos rajono savivaldybė, įgyvendinant Varėnos sveikatingumo klubo „Saulingė“ projektą „Sveikatos versmė“, Juozo Levutos įmonė.

Indrė Siaurusiavičienė

Varėnos viešosios bibliotekos Vaikų ir jaunimo literatūros skyriaus bibliotekininkė

Palikti atsiliepima

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Rekomenduojami video

Taip pat skaitykite: