Nelaimės ir nusikaltimai

0
186

Smurtas

Spalio 9 d., apie 14 val., Varėnos r., Valkininkų sen., Valkininkų mstl., virtuvės kambaryje, neblaivus (3,10 prom. alkoholio) vyras (gim. 1993 m.) smurtavo prieš neblaivią (3,40 prom. alkoholio) moterį (gim. 1971 m.). Įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į ilgalaikio sulaikymo patalpą.

Avariją sukėlė staiga į kelią iššokęs briedis

Spalio 7 d., apie 7 val. 30 min., Varėnos r., kelyje Varėna-Matuizos-Valkininkai, vyro (gim. 1994 m.) vairuojamas automobilis „Ford Galaxy“, važiuodamas nuo Matuizų k. pusės, susidūrė su staiga į kelią iššokusiu briedžiu. Po susidūrimo su gyvūnu automobilis nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į pakelės medį. Eismo įvykio metu sužalotas automobilio vairuotojas ir ant galinės sėdynės įrengtoje vaiko kėdutėje važiavęs mažametis keleivis (gim. 2020 m.). Po medikų apžiūros ir vaikas, ir vyras išleisti į namus. Gyvūnas po eismo įvykio nugaišo.

Rado narkotikų

Spalio 7 d., apie 21 val. 40 min., Varėnos r. Merkinės mstl. Seinų g. patikrinimui sustabdytas automobilis „NISSAN“, kurį vairavo vyras (gim. 1985 m.). Automobilio apžiūros metu rasta galimai narkotinių medžiagų, kurios priklauso kartu važiavusiam keleiviui (gim. 1998 m.).

Palikti atsiliepima

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Rekomenduojami video

Taip pat skaitykite: