i.APS – nemokama programa lengvai apskaitai

0
15

Kas yra i.APS?

Smulkieji verslininkai gali lengviau ir paprasčiau tvarkyti savo apskaitą, naudodamiesi jiems skirta nemokama VMI elektronine paslauga – virtualiu buhalteriu i.APS. Pagrindinis programos i.APS tikslas yra padėti taupyti resursus gyventojams, kurie vykdo veiklą, įsigiję verslo liudijimą ar įregistravę individualios veiklos pažymą, ir veda supaprastintą apskaitą.

Kas gali vesti apskaitą i.APS?

Vesti apskaitą virtualiu buhalteriu i.APS gali gyventojai, vykdantys individualią veiklą pagal pažymą ar įsigiję verslo liudijimus.

Kodėl verta naudoti?

Virtualus buhalteris i.APS palengvina darbą ir padeda taupyti laiką:

  • Nereikia pildyti popierinio Pajamų ir išlaidų žurnalo;
  • Automatiškai apskaičiuojami mokesčiai (GPM, PVM, PSD ir VSD įmokos);
  • Galimybė išrašyti išankstinę sąskaitą faktūrą, PVM sąskaitą faktūrą, sąskaitą faktūrą ar prekių (paslaugų) pirkimo—pardavimo kvitą;
  • i.APS gali pateikti daug naudingos analitinės informacijos (pvz., gyventojams suteikiama galimybė stebėti, ar jų vykdoma veikla pelninga, stebėti pajamų ir išlaidų tendencijas);
  • Automatiškai užpildoma preliminari gyventojo metinė pajamų deklaracija;
  • Sistemoje yra PVM ribos skaičiuoklė;
  • Veikia priminimai ir pateikiama kita individualią veiklą vykdantiems gyventojams naudinga informacija.

Kaip prisijungti prie i.APS?

Virtualiu buhalteriu i.APS galima naudotis prisijungus prie VMI informacinės sistemos i.MAS per e. bankininkystę ar su VMI priemonėmis.

Ar galima i.APS išbandyti prieš pradedant naudoti?

VMI yra sukurta ir demonstracinė virtualaus buhalterio versija „i.APS DEMO“, skirta susipažinti, kaip veikia programa, kokios jos galimybės. Demonstracinę versiją galima išbandyti prisijungus prie e.banko ir pasirinkus VMI e.paslaugą „i.APS DEMO“.

Visa aktuali informacija apie virtualų buhalterį yra VMI internetinėje svetainėje www.vmi.lt, skiltyje „Pradedu individualią veiklą“, pasirenkant „Virtualus buhalteris i.APS“. Prireikus pagalbos dėl i.APS naudojimo galima skambinti tel. 8 5 2191 777 arba atvykti į VMI aptarnavimo padalinį, iš anksto rezervavus vizito laiką. Rezervuoti laiką galima internetu www.vmi.lt  arba tel. 8 5 2191 777.

i.APS – nemokama programa lengvai apskaitai

Palikti atsiliepima

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Rekomenduojami video

Taip pat skaitykite: