Varėnos sporto centre bus surengta bendruomenėms skirta „Pasaulinė vandens diena 2023“

0
53
Neptūnas kviečia

Varėnos sporto centras bei „Neptūno“ natūralaus mineralinio vandens gamyklą valdanti bendrovė „Coca–Cola HBC Lietuva“ tęsia gražią tradiciją – Pasaulinę Vandens dieną mini organizuodami socialinius projektus Varėnos miesto ir rajono gyventojams. Norint priminti vandens svarbą mūsų gyvenime, kitą šeštadienį, kovo 18 d., Varėnos sporto centre vėl bus surengta „Pasaulinė vandens diena 2023“.

Rūta Averkienė

Renginio metu atvykę žmonės galės visą dieną nemokamai pramogauti Varėnos baseine, susipažinti su regione veikiančiomis bendruomenėmis, pasigaminti įdomių rankdarbių bei daugiau sužinoti apie vandenį ir kodėl svarbu jį išsaugoti ateities kartoms.

Šventę Varėnos rajono žmonėms rengia Varėnos sporto centras drauge su Varėnos bendruomenėmis bei „Coca-Cola HBC“ priklausančios mineralinio vandens gamyklos „Neptūnas“ komanda. „Natūralaus mineralinio vandens gamintojo „Neptūnas“ kolektyvas stengiasi vykdyti veiklas Varėnos krašte, kurios vienytų žmones ir prisidėtų prie šalia esančių bendruomenių vystymosi. Mums svarbu dalyvauti veiklose, kurių tikslas – skatinti bendruomeniškumą ir atkreipti dėmesį į taršos, aplinkosaugos problemas bei vandens išsaugojimą“, – sako „Neptūno“ gamyklos direktorius Justinas Kirbutas.

Visą dieną į renginį atvykę suaugusieji ir vaikai galės net dvi valandas nemokamai mėgautis vandens procedūromis – visomis centre teikiamomis paslaugomis, pirčių zona, vandens aerobikos užsiėmimais bei vandens batutais vaikams.

Lauke, šalia Varėnos sporto centro, iki 13 val. vyks Varėnos bendruomenių muzikiniai prisistatymai, žaidimai ir kitos veiklos. Kiekvienas atvykęs į renginį galės išmėginti medalių ir kitų dirbinių iš gipso gamybą, monotipijų piešimą, gauti savo šaržą ar sudalyvauti atvirukų gaminimo dirbtuvėse. Taip pat vyks tapyba ant vandens EBRU technika, bendro paveikslo „Pasaulinė vandens diena atveria duris bendruomenėms“ piešimas ant drobės, laivelių, kaušelių drožyba ir kitos veiklos.

Renginio metu taip pat laukia įvairios dovanos, siurprizai, galimybė nusifotografuoti su vandenų valdovu „Neptūnu“. Taip pat paragauti skirtingų vandens rūšių ir išbandyti save Vandens someljė vaidmenyje bei daugiau sužinoti apie vandenį, jo svarbą.

Palikti atsiliepima

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Rekomenduojami video

Taip pat skaitykite: