Alytuje sulaikytas jaunuolis įkūręs nelegalų rūkalų verslą

0
33

Paskutinę balandžio mėnesio savaitę, Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai vykdė policines priemones dėl tabako, alkoholio ir energinių gėrimų gaminių pardavimo kontrolės.

Tikrinant informaciją, kad socialiniuose tinkluose galimai prekiaujama tabako gaminiais neturint tam reikalingų licencijų, balandžio 27-ąją pareigūnai apsilankė 21-erių metų alytiškio namuose. Jonyno gatvėje esančiame bute, Veiklos skyriaus pareigūnai aptiko įspūdingą kiekį, įtariama aromatizuoto koncentrato bei kitų cheminių medžiagų, elektroninėms cigaretėms užpildyti. Patikrinimo metu taip pat rasta ir paimta 13 elektroninių cigarečių, grynųjų pinigų, tara, skirta skysčių platinimui. Iš aptiktų 10 litrų cheminio skysčio, asmuo „rinkai“ galėjo pagaminti per 1000 dozių.

Vaikinas prisipažino, kad neturėdamas licencijos prekiauti tabako gaminiais, juos platindavo socialinių tinklų pagalba. Viename iš jų, buvo sukūręs savo „verslo“ grupę. Apie tai, kad verstis neteisėta komercine, ūkine, finansine veikla, neturint tam licencijos yra draudžiama, žinojo, nes praeityje buvo baustas už tokią veiklą.

21-erių metų vyro atžvilgiu Alytaus apskr. VPK Veiklos skyriaus pareigūnai atlieka administracinę teiseną. Už šį nusižengimą prekiautojui gresia bauda nuo vieno tūkstančio keturiasdešimt iki dviejų tūkstančių keturių šimtų eurų.

Alytaus apskrities policijos pareigūnai ragina gyventojus aktyviai dalyvauti teisės pažeidimų prevencijoje, ypač dėl narkotinių ar psichotropinių medžiagų, alkoholinių gėrimų ir tabako gaminių platinimo nepilnamečiams.

Apie daromas neteisėtas veikas policijos pareigūnus, prašome informuoti skubios pagalbos tarnybų telefonu 112.

Palikti atsiliepima

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Rekomenduojami video

Taip pat skaitykite: