Varėniškė Reda Laurinavičiūtė Europos jaunių jėgos trikovės čempionate pasidabino keturiais aukso medaliais ir jos garbei nuskambėjo Lietuvos himnas

0
81

Danijoje antradienį prasidėjo Europos jaunių, jaunimo ir suaugusiųjų jėgos trikovės su specialia apranga čempionatas. Jau pirmąją dieną varžybose pasirodė vienintelė Lietuvos atstovė Reda Laurinavičiūtė.

Jaunių merginų svorio kategorijoje per 84 kg užsiregistravo vienintelė R.Laurinavičiūtė. Pritūpimuose su štanga ji sėkmingai atliko visus tris bandymus ir geriausiu mėginimu pritūpė su 155 kg svoriu. Štangos spaudime buvo sėkmingi du lietuvės mėginimai, iš kurių geriausiu ji pasiekė 85 kg rezultatą. Štangos atkėlime R.Laurinavičiūtei pavyko tik pirmas bandymas – 155 kg.

Trikovėje lietuvė surinko 395 kg. Pagal „goodlift.info“ sistemą, R.Laurinavičiūtė karjeros rekordus pasiekė tiek pritūpimuose su štanga, tiek trikovės įskaitoje.

Po varžybų R.Laurinavičiūtei buvo įteikti 4 aukso medaliai: pagrindinis – už trikovę ir dar trys – už atskiras rungtis. Taip pat jos garbei sugrotas Lietuvos himnas.

Šaltinis: Sportas.lt

Palikti atsiliepima

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Rekomenduojami video

Taip pat skaitykite: