Nelaimės ir nusikaltimai

0
296

Smurtas

Birželio 5 d., apie 3 val. 40 min., Varėnos r., Valkininkų sen., Čižiūnų k., namuose, išgertuvių metu, neblaivi (3.46 prom. alkoholio) moteris (gim. 1984 m.) smurtavo prieš neblaivų (2.23 prom. alkoholio) vyrą (gim. 1964 m.). Įtariamoji sulaikyta ir uždaryta į ilgalaikio sulaikymo patalpą.

Rado narkotikų

Birželio 3 d., apie 18 val. 30 min., Varėnoje, prie Alytaus g., neblaivaus (1.11 prom. alkoholio) vyro (gim. 1996 m.) striukės kišenėje rasta popierinė skiautė su, įtariama, augalinės kilmės narkotine medžiaga. Įvykis tiriamas.

Iš Nemuno ištraukė automobilį su mirusiu žmogumi

Gegužės 30 d., apie 11 val. 17 min., Varėnos r., Merkinės mstl., iš Nemuno upės ištraukus automobilį „Honda Civic“, vairuotojo sėdynėje rastas mirusio vyro (gim. 1988 m.) kūnas irimo stadijos. Vyras nuo sausio 9 d. buvo ieškomas Druskininkų PK kaip dingęs be žinios. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Vairavo neblaivus

Gegužės 28 d., apie 16 val. 10 min., Varėnos r., kelio Vilnius-Varėna-Gardinas 65 km, patikrinimui sustabdžius automobilį „Ford Galaxy“, paaiškėjo, kad jį vairavo neblaivus (2.58 prom. alkoholio) vyras (gim. 1970 m.). Įvykis tiriamas.

Burokaraistėlės kaime esančioje viloje kilo gaisras

Šeštadienį paryčiais Merkinės seniūnijoje, Burokaraistėlės kaime esančioje viloje „Ūla“ kilo gaisras. Apie tai Bendrajam pagalbos centrui buvo pranešta 5 val. 03 min. Į įvykio vietą buvo išsiųstos Varėnos miesto ir rajono priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija perduota ir medikams. Atvykus ugniagesiams, paaiškėjo, kad atvira liepsna dega du poilsio nameliai. Viename iš jų buvo dvi moterys ir vaikas, kurie kilus gaisrui spėjo išeiti į lauką. Žmonės įvykio metu nenukentėjo. Gaisras buvo likviduotas apie 6 val. 40 min. Jo priežastys – tiriamos.

Degė miškas

Birželio 5 d., apie 14 val., buvo gautas pranešimas, kad Marcinkonių sen., Daržinėlių k. dega miškas. Atvykus, degė medžiai ir miško paklotė, išdegė apie 1,4 ha.

Palikti atsiliepima

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Rekomenduojami video

Taip pat skaitykite: