Šventė mažiems ir suaugusiems

0
54

Vaikų Velykėlėms ir margučių ridynėms Puodžių kaimo bendruomenė kartu su biblioteka kasmet ruošiasi labai atsakingai. Šiemet jos, jau devintosios, vyko balandžio 15 dieną. Kadangi šį renginį remia paramos ir labdaros fondas „Švieskime vaikus“ ir dovanoja knygeles, kiekvienoms Velykėlėms turime atlikti namų darbą – pagaminti didįjį margutį. Šiemet jis vėl buvo kitoks – dekoruotas susuktais laikraščiais ir nuspalvintas. Šį darbą dirbo didelė komanda vaikų ir suaugusių porą vakarų, o rezultatas visus nustebino.

Velykų bobutė (bibliotekininkė Veronika Tiškevičienė) šiemet atvyko su dviem zuikutėmis, sugalvoję daug įvairiausių žaidimų, užduočių, linksmų pramogų ne tik mažiems šventės dalyviams, bet ir suaugusiems. Tai ir muilo burbulų fiesta, „tatuiruotės“, balionų lankstymas ir, žinoma, visų laukiamos margučių ridynės trijose amžiaus grupėse.

Ridynių nugalėtojai buvo apdovanoti padėkomis, pliušiniais žaislais , saldžiomis dovanomis ir rašytojos Danės Griganės knygelėmis „Šarka“. O visi popietės dalyviai ragavo skanius rėmėjų pyragus su žolelių arbata ir kiekvienas norėjo nusifotografuoti prie gražaus didžiojo margučio.

Puodžių kaimo bendruomenė dėkoja šventės rėmėjams: parduotuvių tinklo „Aibė“ direktoriui Kęstučiui Jurgelioniui, Puodžių kaimo bendruomenės nariui Aidui Ignatavičiui, ir, žinoma, paramos ir labdaros fondui „Švieskime vaikus“.

Puodžių bibliotekos bibliotekininkė Veronika Tiškevičienė

Palikti atsiliepima

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Rekomenduojami video

Taip pat skaitykite: