LKL lyderiai bei stipri daugelio komandų konkurencija

0
72

Mūsų šalyje tikrai netrūksta susidomėjimo krepšiniu. Ir tikrai nedaugelis galėtų dėl to ginčytis. Tuo labiau, kad galime pasigirti ne tik stipria rinktine, už Atlanto žaidžiančiais žaidėjais bei Europoje Lietuvos vardą garsinančiomis komandomis.

Ne ką mažesnė intriga išlieka ir nacionalinėje Lietuvos krepšinio lygoje, kur sezono pabaigoje nebūtų lengva išskirti vienareikšmius lyderius. O dar nuožmesnė kova vyksta turnyrinėje lentelėje tarp 3-8 vietų, į kurias gali pretenduoti tikrai ne vienas klubas. Tas puikiai parodo ir gerėjantį pačio žaidimo lygį. O žiūrovams tai gali padovanoti daugiau intrigos bei dar geresnių įspūdžių. Tuo labiau, kad kiekvienas tikrai turi savo komandas favorites.

Ko galima tikėtis ateityje?

Iš karto žvelgiant į ateity nuspėti tam tikras tendencijas būtų gana sudėtinga. Kadangi krepšinio klubai dar tik pradeda komplektacijos darbus. O jų sėkmingumas paaiškėja jau kito sezono pradžioje. Kartais net ir gana garsios pavardės komandos sudėtyje negarantuoja norimų pozicijų turnyrinėje lentelėje. Tačiau gana drąsiai galima būtų sakyti, jog konkurencija tarp geriausių 6 komandų turėtų išlikti tikrai didelė. Todėl net ir lyderiais vadinamiems klubams nebus lengva, kas garantuos tikrai įdomų krepšinį jo mėgėjams. Bet šiam momentui didesnių staigmenų ar naujienų nevertėtų tikėtis, todėl viską galiausiai parodys pats žaidimas ir gyva kova.

Kas labiausiai nustebino šiais metais?

Jau pakankamai įprasta finalinė kova tarp „Ryto“ bei „Žalgirio“ komandų nėra didelė staigmena. Nors kartais dėl finalo pasivaržyti turi šansų ir kelios kitos komandos. Kalbant apie staigmenas, tai galima būtų išskirti ir naują „Wolves“ klubą, kuris labai greitai įsiliejo į Lietuvos krepšinį. Tuo labiau, kad komanda nestokoja ir žymiai didesnių ambicijų bei neplanuoja apsiriboti vien tik žaidimu mūsų šalyje. Pakankamai neblogas bei stabilus sezonas buvo ir Uniclub Casino – Juventus, apie kurią anksčiau buvo galima išgirsti įvairių kalbų. Tuo labiau, kad klubas tikrai puoselėja nemažas viltis kautis bei būti tarp geriausių 4 šalies klubų. Deja, šiais metais to padaryti nepavyko.

Palikti atsiliepima

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Rekomenduojami video

Taip pat skaitykite: