Be medalių, bet su nauja patirtimi

0
62

Varėniškė Ieva Jurkūnaitė dalyvaudama varžybose Ukrainoje ruošiasi Lietuvos čempionatui

Savaitgalį Ieva Jurkūnaitė Ukrainos jaunučių plaukimo pirmenybėse varžėsi su 2008 metais gimusiomis mergaitėmis ir buvo viena iš čempionato jauniausių plaukikių.
Ieva specializuojasi 50, 100 ir 200 metrų nuotoliuose plaukiant nugara, tačiau 50 metrų sprinto distancijos čempionate netapo, teko pasirinkti 100 metrų plaukimą kompleksiniu būdu, kai plaukiama po 25 metrus visais keturiais plaukimo būdais. Šį kartą Ieva liko be medalio, tačiau arčiausia ji buvo 100 metrų nugara plaukime – 1.10,74 min. – užimta šeštoji vieta.
Tokio rango varžybų jaudulys ir menka patirtis neleido priartėti prie prizininkų pakylos, nors tarp 2009 m. plaukikių Ievos rezultatas buvo antras.
Neblogai startuota ir 200 metrų distancijoje, pagerintas asmeninis rezultatas net 6,55 sek. Tai teikia vilčių, kad Lietuvos jaunučių pirmenybėse Ieva pretenduos į aukščiausius čempionato apdovanojimus.
Dabar Ievos dėmesys sutelktas pasiruošimui Lietuvos jaunučių čempionatui, kuris turėtų įvykti birželio 25-27 d. Alytuje.
Čempionatui ruošiasi ir kitos varėniškės, tačiau neturėdamos kur treniruotis Varėnoje, priverstos blaškytis po Lietuvos veikiančius baseinus: Kaune, Alytuje, Elektrėnuose…

V.ŪLYS

Palikti atsiliepima

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Rekomenduojami video

Taip pat skaitykite: