Tas rankų švelnumas…

0
104

Mama – vienas svarbiausių asmenų žmogaus gyvenime. Gerbti ir mylėti jas privalome visą laiką, bet minint Motinos dieną, atiduodame visą savo dėmesį tik joms.

Gegužės 1 d. Dubičių Švč. Jėzau Širdies bažnyčioje klebonas Almantas Kibirkštis šv. Mišias aukojo už brangiausius mums žmones – Mamas. Bažnyčioje buvo pagerbta buvusi ansamblio „Lakštucis“ dalyvė ir kolektyvo siela Marijona Skamarakienė, švenčianti garbingą jubiliejų, 90-ąjį gimtadienį.

Po šv. Mišių renginys, skirtas Motinos dienai, persikėlė į Kultūros centrą. Šventinį koncertą gražiais žodžiais pradėjo šaunios vedančiosios Norvilė Baublytė ir Kamilė Radzevičiūtė. Į sveikinimų pynę įsiliejo ir vaikų teatro studija „Pelėdžiukai“. Jie mamytėms skyrė pačias gražiausias eiles, dainą ir parodė labai gražų spektakliuką. Įteikė po pavasarinį gėlės žiedelį ir savo rankų pagamintas atvirutes. Savo jautriomis dainomis mamas sveikino Dubičių folkloro ansamblis „Lakštucis“, o muzikinius kūrinius atliko Edvardas Juškevičius. Regina Lukoševičienė mamoms skaitė eiles, kurios sujaudino, sugraudino ne vieną buvusį salėje.

Kai kurioms mamoms mes negalime padėkoti jas apkabinę, nes jų jau nebėra tarp mūsų. Jų atminimą pagerbėme tylos minute.

Renginį organizavo Dubičių kultūros centro direktorė Valentina Šlavenec ir Dubičių bibliotekos bibliotekininkė Regina Lukoševičienė

Palikti atsiliepima

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Rekomenduojami video

Taip pat skaitykite: