Sveikatos, laimės ir ilgaamžiškumo paslaptis

0
173

Kodėl vieni žmonės laimingi ir kupini jėgų, o kiti sergantys ir sugniuždyti? Kodėl vienas – likimo numylėtinis, o kito gyvenimas – nelaimių virtinė. Taigi kokia sveikatos ir laimingo gyvenimo paslaptis?

Sergejaus Lazarevo knyga „Karmos diagnostika“ – viena populiariausių knygų pastaruoju metu. Šioje ir kitose knygose autorius suteikia galimybę skaitytojui suprasti savo dvasinį kelią ir pateikia atsakymus į labai nepaprastus klausimus.
Tas, kas skaito knygas, jau yra pažymėtas vilties ženklu. Tai reiškia, kad daugelis žmonių neieško blogio šaltinio kažkur kitur, o nukreipia dėmesį į save.
Bandydami susekti priežasties-pasekmės ryšį tarp žmogaus pasaulėžiūros ir su juo nutinkančių įvykių, S.Lazarevas aptiko nemažai įdomių atradimų. Įdomūs nutikimai, kuriuos jis aprašė ir pateikė jų paaiškinimą, verti įdėmaus dėmesio.

Karmos diagnostika

  1. Realiai pakeisti situaciją galima tik keičiant save. Pirmiausia, ką reikia padaryti: atsisakyti noro valdyti situaciją. Suprasti, kad situacija, kur detalės atrodo yra prieš jus, iš tiesų veikia jūsų naudai.
  2. Aš anksčiau nesuprasdavau, kodėl egzistuoja nerašyta taisyklė, draudžianti valgant skaityti. Pasirodo, valgymas su knyga prieš televizoriaus ekraną, aptarinėjant politines ir šeimynines problemas gali traumuoti žmogaus sielą, kadangi valgio metu informacija laisvai patenka į pasąmonę.
  3. Bet koks susirgimas – organinis ar funkcinis – stabdo žmoguje augančią agresiją.
  4. Jei norite, aš jums duosiu patarimą, kaip būti sveikiems ir ilgai gyventi?
    Niekada niekam nereiškite pretenzijų. Nei likimui, nei Dievui, nei praeičiai, nei žmonėms.
    Bet kokia jūsų pretenzija yra sunaikinimo programa to, kam ją reiškiate. Ląstelė negali reikšti pretenzijų organizmui, nes tai jį suardytų. Tokia ląstelė atmetama, ji suserga.
  5. Вuityje mes dažnai leidžiam sau blogai kalbėti apie žmones, apie save, skundžiamės savo likimu. Pasirodo, kad šis įprotis gadina žmogaus dantis!
  6. Мes visada pasąmonėje pirma įžeidžiame tą, kuris paskui savo elgesiu mus nuskriaudžia.
  7. Esmė ta, kad Kristaus mokymai nukreipti ne į formą, o į turinį, į mūsų emocijas. „Gavę per vieną skruostą, atsuk kitą“ – tai nėra atsisakymas gintis fiziškai. Tai reiškia, kad neturi būti vidinės agresijos.
  8. Pradėkite nuo pojūčio, kad viskas, kas yra aplinkui jus, bet kurią akimirką gali dingti, kad mylimas žmogus bet kada gali išduoti, išeiti, įžeisti ar numirti. Kad kiekvieną akimirką galite mirti jūs. Tada pamažėle pretenzijos išnyks, o meilė liks. Jūsų meilės jausmas neturi nuo nieko priklausyti.
  9. Bet koks gydymo būdas, nesiejamas su dvasiniu žmogaus augimu, veda į degradaciją.
  10. Per sąmonę, logiką, priekaištus ir reikalavimus išauklėti žmogų nerealu. Pajauskite absoliutų vidinį bejėgiškumą. Atmeskite viską, išskyrus meilę.
  11. Jeigu kas nors yra agresyvus mano atžvilgiu, vadinasi, mano sieloje yra analogiška programa. Aš ją panaikinu ir ataka nutrūksta automatiškai. Bet kokia agresijos forma negalima, jeigu manyje nėra analogiškos programos.
    Vienoje iš savo knygų S.Lazarevas tvirtina, kas viską, ką jis parašė, galima suvesti į keturias paprastas taisykles.
    Visada ir visur išlaikyti meilę Dievui ir ją stiprinti.
    Visur matyti ir mylėti Dievą, jausti aukštesniąją valią.
    Neieškoti kaltų.
    Priimti pasaulį ir žmones tokius, kokie jie yra. Pasaulis sukurtas iš meilės, pripildomas meile, išeina į meilę ir tampa meile.

Palikti atsiliepima

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Rekomenduojami video

Taip pat skaitykite: