Nelaimės ir nusikaltimai

0
323

Pavogė baidarę

Liepos 14 d. gautas vyro (gim. 1990 m.) pareiškimas, kad Varėnos r. Puvočių k., Merkio g., pavogta mažajai bendrijai priklausanti baidarė.

Įtariamas padegimas

Liepos 14 d., apie 22 val., Varėnos r., Užuperkasio k. ūkiniame pastate kilo gaisras, kurio metu sudegė pastatas bei jame buvęs šienas. Įtariamas vyras (gim. 1986 m.) pristatytas į Vilniaus psichiatrijos ligoninę. Nuostolis nustatinėjamas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 187 str. 2 d.

Į festivalį – su narkotikais

Liepos 14 d., apie 13 val. 30 min., Varėnos r. Matuizų sen. Kukiškių k. patikrinimui sustabdytas automobilis BMW, kurio keleivis (gim. 1987 m.) su savimi turėjo maišelį su augalinės kilmės medžiaga, įtariama, narkotine ar psichotropine medžiaga.

Liepos 14 d., apie 14 val., Varėnos r. Matuizų sen. Kukiškių k. patikrinimui sustabdytas automobilis „Chevrolet“, kurio keleivė (gim. 1992 m.), su savimi turėjo tris maišelius su, įtariama, sintetinės kilmės biria narkotine ar psichotropine medžiaga.

Liepos 14 d., apie 16 val. 10 min., Varėnos r. Matuizų sen. Kukiškių k. patikrinimui sustabdytas automobilis BMW, kurio vairuotoja (gim. 1992 m.) su savimi turėjo suktinę ir tris plastiko pakuotes, su įtariama, augalinės kilmės narkotine ar psichotropine medžiaga, taip pat dvi tabletes galimai psichiką veikiančių tablečių.

Liepos 14 d., apie 16 val. 5 min., Varėnos r. Matuizų sen. Kukiškių k. patikrinimui sustabdytas automobilis BMW, kurio keleivė (gim. 1995 m.), maišelyje turėjo augalinės kilmės, įtariama, narkotinės ar psichotropinės medžiagos – „žolės“. Įtariamoji sulaikyta patalpinta į Alytaus ilgalaikio sulaikymo patalpą.

Liepos 14 d., apie 14 val. 35 min., Varėnos r. Matuizų sen. Kukiškių k. patikrinimui sustabdytas automobilis TOYOTA AURIS, kurio keleivis (gim. 2002 m.), turėjo maišelį su augalinės kilmės, įtariama, narkotine ar psichotropine medžiaga „žole“ ir šešis folijos ritinėlius su galimai narkotine ar psichotropine medžiaga „grybais“.

Palikti atsiliepima

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Rekomenduojami video

Taip pat skaitykite: